Όλα τα νέα για το The Division

Πέραν των αρκετών καινούργιων στοιχείων που πήραμε για τη σειρά Assassin’s Creed, η Ubisoft είχε κάποιες εκπλήξεις και για τους φίλους του The Division στο show Ubisoft Forward του Σαββάτου 10/9. Τρεις ήταν οι ανακοινώσεις που έχουν να κάνουν με το franchise του Tom Clancy, με τις δύο από αυτές να αφορούν free-to-play παιχνίδια. 

Η Ubisoft φαίνεται ότι συνεχίζει δυνατά την υποστήριξή της στο The Division 2. Στα πλαίσια του Year 4 του τίτλου μάθαμε ότι θα έρθουν στα χέρια μας δύο ακόμα Seasons με αρκετό υλικό για τους παίκτες. Η 10η Season του παιχνιδιού θα ονομάζεται Prince of Power. Αυτή θα περιέχει ένα καινούργιο Manhunt και καινούργιο Season Pass -με εξοπλισμό για τον χαρακτήρας μας, καινούργιους στόχους, leagues και 4 Global Events.

Παράλληλα, μάθαμε ότι η 11η Season του τίτλου θα αρχίσει πριν το τέλος του 2022 με ακόμα περισσότερα “καλούδια” και playable υλικό για τους παίκτες. Η Ubisoft υποσχέθηκε ότι η υποστήριξη δεν θα σταματήσει εδώ, με αρκετό υλικό να είναι προγραμματισμένο για το Year 5 του παιχνιδιού με την καινούργια χρονιά. Να υπενθυμίσουμε ότι για να έχετε πρόσβαση στις Seasons του The Division 2 πρέπει να είστε κάτοχοι του πακέτου Warlords of New York. 

Συνέχεια στους τίτλους από τον κόσμο του The Division με το The Division Heartland, που βλέπουμε για πρώτη φορά εδώ. Πρόκειται για ένα free-to-play MMO shooter. Την ανάπτυξη του τίτλου έχει αναλάβει η Red Storm Entertainment. Το Heartland θα μας μεταφέρει στη μικρή πόλη του Silver Falls με την κλασική φόρμουλα του The Division. Οι παίκτες θα πρέπει να φτιάξουν συμμαχίες και να έρθουν αντιμέτωποι με διάφορες factions και τις άλλες απειλές του παιχνιδιού, σε έναν ανοιχτό χάρτη που πρέπει να τον περιμένουμε λίγο πιο μικρό απ’ ό,τι μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα η σειρά. 

Θα μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ έξι πρακτόρων και τριών κλάσεων. Μάθαμε για το Storm Operations, όπου μέχρι και 45 παίκτες θα παίζουν σε ένα PvEvP περιβάλλον, και για το Excursion Operations που θα περιέχει PvE αποστολές. Ο τίτλος αναμένεται “σύντομα” για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One και PC, με την Ubisoft να έχει ανοίξει τις εγγραφές για τα testing του τίτλου στο επίσημο site της

Ακόμα ένας free-to-play τίτλος, αυτή τη φορά για mobile συσκευές όμως. Η ύπαρξη του τίτλου ήταν ήδη γνωστή, τώρα είδαμε ένα ακόμα trailer που εστιάζει στις γνωστές Dark Zones του The Division. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι αυτό, αλλά η Ubisoft έχει ανοίξει τις εγγραφές για την κλειστή beta του -που έχει προγραμματιστεί για τον χειμώνα που μας έρχεται- στο επίσημο site της.

Exit mobile version