Extended gameplay trailer για το Dead Island 2

Οι Deep Silver και Dambuster Studios έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο extended gameplay trailer για το Dead Island 2, καθώς πλησιάζουμε στην ημερομηνία κυκλοφορίας του τον Απρίλιο. Παρουσιάζοντας τις πρώτες στιγμές του παιχνιδιού, αφού φτάσουμε στο Bel Air του Los Angeles, το trailer δείχνει μια απο τους εξι Slayers, την Dani, καθώς έρχεται αντιμέτωπη με ποικίλα zombie.

Μεταξύ των λεγεώνων των απέθαντων που θα βρεθούν στην πορεία μας είναι τα τυπικά zombie όπως Walkers, Shamblers και Runners καθώς και τα variant zombie όπως Grenadier Walkers και τα υπερ-μεταλλαγμένα Apex zombie όπως τα Crushers, όλα με τις δίκες τους συμπεριφορές και μοτίβα επίθεσης.

Κατά την διάρκεια του video η Dani πρέπει να φτάσει στο ξενοδοχείο Halperin με κάθε μέσο, χρησιμοποιώντας ότι όπλο βρεθεί στα χέρια της, μαζί με τα Curveballs και τις Skill Cards που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν μοναδικά build παικτών. Για το σύστημα μάχης έχει αναπτυχθεί η λεγόμενη τεχνολογία “FLESH” (Fully Locational Evisceration System for Humanoids) από την Dambuster, που απεικονίζει με κάθε λπετομέρει κάθε χτύπημ΄α μας.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στα περίπου 15 λεπτά του νέου extended trailer του Dead Island 2 παρακάτω.

Το Dead Island 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 21 Απριλίου.

Exit mobile version