Star Wars Battlefront

Video με όλες τις εντυπώσεις μας από τη beta.


Την νεότερη προσθήκη στο σύμπαν των παιχνιδιών Star Wars πρόκειται να αποτελέσει το Star Wars: Battlefront, όταν κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Η αναμονή μετά το… θρυλικό Battlefront II είναι αναμενόμενα μεγάλη και η ΕΑ, η οποία βρίσκεται πίσω από την κυκλοφορία του τίτλου της Dice, διοργάνωσε μια ανοικτή προς όλους Beta για να τεστάρει τους servers της και να διορθώσει τυχόν λάθη. Μπορούμε να πούμε πως, εκ πρώτης όψεως, η δοκιμαστική αυτή έκδοση εκπλήρωσε σε μεγάλο βαθμό τις ομολογουμένως υψηλές προσδοκίες του κόσμου, ενώ 9 εκ. διαφορετικοί παίκτες δοκίμασαν τον τίτλο, σε όσες πλατφόρμες ήταν διαθέσιμο.

Όσοι, λοιπόν, θέλησαν να ρίξουν μια ματιά στον επερχόμενο multiplayer τίτλο Star Wars, θα είδαν πως η Dice έχει δουλέψει αρκετά πάνω στο δείγμα που παρέδωσε στο κοινό, με απροβλημάτιστη, σχεδόν υποδειγματική λειτουργία του net code, και προβλήματα όπως lag και disconnects να λάμπουν δια της απουσίας τους. Είχαμε στη διάθεσή μας ένα offline και δύο online modes, εκ των οποίων το ένα υποστήριζε μέχρι και 40 διαφορετικούς παίκτες στην ίδια πίστα, πράγμα εντυπωσιακό όταν μιλάμε για τις εκδόσεις των κονσόλων.

Εκτός των παραπάνω, σαφώς θετική εντύπωση έκαναν το οπτικό αποτέλεσμα, τόσο τεχνικά όσο και σαν απόδοση του σύμπαντος του Star Wars, αλλά και η γενική ευχάριστη αίσθηση που άφηνε η μάχη μεταξύ της Αυτοκρατορίας και των Επαναστατών.

Για όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μιλήσαμε στο βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, ως μια γενική σύνοψη της Beta και των εντυπώσεων που μας άφησε, στις κονσόλες PlayStation 4 και Xbox One.

Exit mobile version