devolo dlan 1200+ wifi ac starter kit

Παρουσίαση και διαγωνισμός για το Powerline/ Wi Fi starter kit.

Για την τεχνολογία Powerline και το πόσο μπορεί να ωφελήσει εκείνον που αναζητά τη μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να του δώσει η σύνδεσή του, αλλά θέλει να αποφύγει τα καλώδια ethernet, και ταυτόχρονα “υποφέρει” από αδύναμο Wi Fi ή disconnetcs, έχουμε μιλήσει εκτενώς στο παρελθόν. Όπως είχαμε πει στο σχετικό άρθρο μας, είναι μια τεχνολογία που κάνει χρήση του ήδη υπάρχοντος δικτύου ηλεκτροδότησης του σπιτιού μας, στέλνοντας τα δεδομένα μέσω αυτού -με υψηλές ταχύτητες- εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη για… καλούμπες από καλώδια ethernet και προσφέροντας μια εξαιρετική λύση για online gaming/ remote play και, γενικώς, λειτουργίες που απαιτούν υψηλό traffic δεδομένων.

Στο video που ακολουθεί παρουσιάζουμε το devolo dlan 1200+ wifi ac starter kit, που παραλάβαμε πριν λίγες ημέρες από την devolo hellas, ένα πακέτο που συνδυάζει τα οφέλη της τεχνολογίας powerline με αυτήν του Wi Fi clone/ repeater. Πρακτικά, με αυτό το πακέτο παίρνουμε δύο συσκευές powerline, που μέσα από ένα εύκολο και γρήγορο στήσιμο δίνουν internet παντού στο σπίτι, όπου υπάρχει πρίζα παροχής ρεύματος, ενώ ταυτόχρονα η δεύτερη συσκευή του πακέτου λειτουργεί ως Wi Fi clone/ repeater του modem μας, ώστε να υπάρχει ενδυνάμωση του σήματος Wi Fi για tablets/ smartphones/ laptops κ.λπ. σε σημεία που είναι απομακρυσμένα από το modem/ router μας και έχουμε κακή λήψη.

Οι ταχύτητες που αποδίδουν οι δύο συσκευές του πακέτου είναι 1200 Mbps για τη σύνδεση powerline και 1200 Mbps για το Wi Fi repeater,  το οποίο διάθέτει τέσσερις κεραίες και δυνατότητα εκπομπής στα 2,4 και 5 GHz ενώ διαθέτει δικό του key για είσοδο των συσκευών μας στο δίκτυο. Τέλος, πρέπει να πούμε ότι η τοποθέτησή τους είναι απλή και απαιτεί μόλις λίγα λεπτά για να γίνει η ζευγοποίηση. Αυτό το πακέτο που μας έστειλε η devolo θα το χαρίσουμε σε ένα μέλος του site μέσα από giveaway. Δείτε στο video που ακολουθεί όλες τις λεπτομέρειες και καλή επιτυχία! 

O διαγωνισμός ξεκινάει την Παρασκευή 6 Ιουλίου και λήγει την Παρασκευή 20 Ιουλίου στις 23:59. Κάθε σχόλιο που θα γίνει μετά τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, δεν θα ληφθεί υπόψη στην κλήρωση.

Λίγες ημέρες μετά το τέλος του διαγωνισμού, θα γίνει κλήρωση με τα usernames όσων έκαναν σχόλιο/ δήλωσαν συμμετοχή και ο νικητής θα ανακοινωθεί στο GameOver.gr με σχετική είδηση.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους των διαγωνισμών μας (παράγραφος 11 των όρων χρήσης).


 

Exit mobile version