H Εlectronic Arts στην Ε3

Ο “Νονός” των βιντεοπαιχνιδιών επιστρέφει δριμύτερος.

Electronic Arts

Η μεγαλύτερη εκδότρια λογισμικού βιντεοπαιχνιδιών έκλεψε για μια ακόμη χρονιά την παράσταση, παρουσιάζοντας ένα μεγάλο σε έκταση, αλλά και εντυπωσιακό πρόγραμμα νέων παιχνιδιών. Μπορεί η ΕΑ να ενοχλεί μερικούς για την επανάληψη των εκδόσεών της, όμως πρέπει να της αναγνωρίσουμε την προσεγμένη παραγωγή και την συνεχόμενη υποστήριξη όλων των format. Γεμάτη επικείμενες επιτυχίες είναι η λίστα της Electronic Arts, αφού περιλαμβάνει παιχνίδια που βασίζονται σε σημαντικές κινηματογραφικές παραγωγές και άκρως επιτυχημένα franchises. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν τα Batman Begins, Harry Potter and the Goblet of Fire και From Russia With Love, ενώ στη δεύτερη τα Burnout: Revenge, FIFA 06, The Sims 2 και Need for Speed : Most Wanted.

Από τους τίτλους της ΕΑ ξεχωρίζει η μεταφορά του Sims 2 στις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς, καθώς επίσης και το Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects, ένα εντυπωσιακό παιχνίδι ξύλου, με πολύ καλά γραφικά και πλειάδα αγαπημένων ηρώων από τα κόμικς της Marvel. To παιχνίδι που έχει δημιουργήσει τεράστια αδημονία στο κοινό δεν είναι άλλο από το The Godfather. Τίτλος βασισμένος στη φερώνυμη ταινία του Coppola, το The Godfather θα κυκλοφορήσει σε PC, Xbox, Xbox 360, GC και PS2 και σκοπεύει να μεταφέρει τον κόσμο στα σκοτεινά μονοπάτια της Μαφίας.

Για το τέλος του χρόνου θα πρέπει να περιμένουμε τη νέα έκδοση της σειράς FIFA, η οποία αυτή τη φορά θα κυκλοφορήσει και σε κονσόλες νέας γενιάς, αλλά και το πακέτο επέκτασης για το Sims 2, ονόματι Nightlife, που θα μεταφέρει τα ψηφιακά ανθρωπάκια στα νυχτερινά clubs της πόλης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πλήρης λίστα των τίτλων της Electronic Arts
Batman Begins GC, PS2, Xbox, GBA
Battlefield 2 PC
Battlefield 2: Modern Combat PS2, Xbox
Black PS2, Xbox
Burnout Legends PSP
Burnout: Revenge PS2, Xbox
FIFA 06 Multiformat, Next Gen
GoldenEye: Rogue Agent DS
Harry Potter and the Goblet of Fire Multiformat
James Bond: From Russia With Love GC, PS2, Xbox
Madden NFL 06 Multiformat 
Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects Multiformat
Medal of Honor: European Assault GC, PS2, Xbox
NCAA Football 06 PS2, Xbox
Need for Speed: Most Wanted Multiformat, Xbox 360
The Godfather Multiformat, Xbox 360
The Sims 2 Multiformat
The Sims 2: Nightlife PC

Διαβάστε το πλήρες αφιέρωμα του GameOver στην Ε3 2005

{nomultithumb}

Exit mobile version