Ανακοινώσεις (;), Δευτέρα 30/10, το απόγευμα.

Σε... καλοκαιρινούς ρυθμούς "E3" μάς βάζει η Sony μέσα στην καρδιά του φθινοπώρου, αφού τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, στις 17:00 (ώρα Ελλάδος), θα διεξαχθεί στο Espace Grande Arche η συνέντευξη Τύπου της εταιρείας για την έκθεση Paris Game Week. Περίπου στις 16:00 (ώρα Ελλάδος) θα ξεκινήσει ένα pre-show live stream, με υλικό από τα παιχνίδια της Sony για το PS4 και το PSVR, αλλά και διάφορα άλλα happenings, ενώ στις 17:00 θα ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου, στην οποία έχουμε την πεποίθηση ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με το μέλλον του brand PS4 και, φυσικά, των παιχνιδιών του.

Εμείς θα είμαστε στο Παρίσι για τρεις ημέρες, για να παρακολουθήσουμε τη συνέντευξη Τύπου και την έκθεση από κοντά, και θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε το κλίμα από εκεί, μέσα από τα social media του GameOver, ενώ η ομάδα θα είναι stand by για τη δημοσίευση όσων νέων προκύψουν από τη συνέντευξη Τύπου της Sony το απόγευμα της Δευτέρας.

Τη συνέντευξη Τύπου και το pre-show stream θα μπορέσετε να τα παρακολουθήσετε από τον player που θα προστεθεί στο τέλος αυτού του άρθρου και στην αρχική σελίδα του GameOver.gr.

Τσέκαρε το βίντεο

Ήταν το 1982, όταν ο πατέρας μου, μου χάρισε έναν "κλώνο" κονσόλας Atari που ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα. Σήμερα, αν και με δύο παιδιά βρίσκουμε χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, ενώ τις νύχτες ανοίγουμε και κανένα βιβλίο high fantasy ή βλέπουμε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Α, και ακούμε classic rock...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Τελευταία Σχόλια

μετα την απίστευτη απογοήτευση του Valkyria Revolution, ελπίζω να σοβαρευτηκαν λιγο εκει στη Sega κ ...
καλά τώρα το "ενημερωμένα" ας μην το πιάσουμε καλύτερα γιατί γελάνε και οι πέτρες με αυτά που ακούω ...
μήπως λέω μήπως ήρθε η ώρα να σκάσουν ένα γερό πακέτο στον Sakaguchi να επιστρέψει να τους βάλει σε ...
Πάμε μωρή Sega
Τέλεια νέα. Το παιχνίδι αν δεν αυτοκτονησουν πάει για σίγουρη αγορά.
Φαίνεται πλέον ότι θα βγει μαζί (ή στην αρχή κυκλοφορίας) με το PS5, λογικά το 2020. Το είχα πει και...
Φαντάζομαι όλες οι αλυσιδες και μόλις ξεστοκαρουν και τα μικροτερα λογικα θα τα φερουν και αυτα
Γνωρίζετε ποια είναι τα "ενημερωμένα καταστήματα λιανικής"? ...να πάμε μια βόλτα?
Yakuza 0 απο εμενα. Περιμενα να πεσει στα 20 ευρω.