Πάνελ από τη Sony, στο πλαίσιο της Paris Games Week, με σημαντικά στελέχη της βιομηχανίας.

Λίγο μετά τη λήξη της συνέντευξης Τύπου της Sony, που διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα στο Πλαίσιο της έκθεσης Paris Games Week, οργανώθηκε από την εταιρεία ένα ενδιαφέρον πάνελ, το οποίο αποτελούνταν από σημαντικά στελέχη της βιομηχανίας. Το όνομα του πάνελ ήταν "Gaming is for Everyone" και σε αυτό συμμετείχαν οι Shuhei Yoshida (πρόεδρος των Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios), Luke Smith (Design Director του Destiny 2), Liz Wyle (Director of New Entertainment στο London Studio), Simon Harris (Executive Producer στην Supermassive Games) και Siobhan Reddy (Studio Director στη Media Molecule).

Η κάθε μια από αυτές τις σημαντικές προσωπικότητες του χώρου μίλησε για το παιχνίδι που ετοιμάζει η ομάδα του, αφού η Liz Wyle αναφέρθηκε στο Erica, μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στην κατηγορία Playlink τίτλων του PS4, ο Simon Harris μίλησε για το The Inpatient, το "σκληρό" prequel του Until Dawn για το PSVR, η Siobhan Reddy ανέπτυξe το όραμα της Media Molecule για το πολλά υποσχόμενο (και πολλάκις καθυστερημένο) Dreams, ενώ ο Luke Smith μίλησε για το Destiny 2. Όλα αυτά υπό το βλέμμα του Shuhei Υoshida -και με συντονισμό από τη Hollie Bennet του PlayStation Access- σε μια συζήτηση με αρκετά ενδιαφέροντα σημεία, που ενδεχομένως να δίνουν και ένα στίγμα για το πού κινείται η βιομηχανία και το τι επιθυμούν να πετύχουν οι δημιουργοί στο μέλλον.

Το σύνολο του πάνελ αυτού καταγράφηκε από την κάμερα του GameOver.gr και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στον παρακάτω player.

Τσέκαρε το βίντεο

Ήταν το 1982, όταν ο πατέρας μου, μου χάρισε έναν "κλώνο" κονσόλας Atari που ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα. Σήμερα, αν και με δύο παιδιά βρίσκουμε χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, ενώ τις νύχτες ανοίγουμε και κανένα βιβλίο high fantasy ή βλέπουμε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Α, και ακούμε classic rock...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Τελευταία Σχόλια

Το πόσο θα ήθελα να κυκλοφορούσε για switch δεν περιγράφεται! Ίσως θα ήταν και ο μόνος τρόπος να ασχ...
πολυ καλο αφιερωμα, θα το τιμησω στο ps4 (εν ετη 2018)!
Η πρώτη φορά μετά από χρόνια που θα ασχοληθώ με F1 τίτλο κι ας έχει και το halo που σπάει νεύρα. Α ρ...
Να είχαν και να ανταγωνίζεσαι και τους κλασικούς οδηγούς θα ήταν τέλειο! Οπώς και να έχει για εμάς τ...
Πολύ ωραίο δώρο για άλλη μια φορά. Καλή τύχη
φαινεται ενδιαφερον για χαλαρο χωρις προβληματισμους gaming, αλλα σε πρωτη φαση ανυπομονω για το αντ...
χαμένη ευκαιρία στο PSVR θα ήταν ιδανικό.