Δύο σε ένα, ζωντανά, βράδυ Πέμπτης.

Μια μεγάλη σε διάρκεια βραδιά ετοιμάζουμε για την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου. Διπλό θα είναι το live stream αυτής της εβδομάδας, αφού στις 20:00 θα ξεκινήσουμε βλέποντας το Starlink, το ιδιαίτερο open-world/ space shooter της Ubisoft, το οποίο έχει πολύ ενδιαφέρον όχι μόνο γιατί δείχνει καλοσχεδιασμένο, αλλά και διότι είναι ένα ακόμα παιχνίδι που συνδυάζει τα "real life toys" με τα videogames. Περισσότερα για το πώς λειτουργεί αυτό, θα σας δείξει ο υπογράφων το κείμενο λίγο μετά τις 20:00.

Μετά το Starlink, περίπου στις 21:00, οι "two Nicks" (Νικόλας Μαρκόγλου και Νίκος Πλωμαρτιτέλης) θα παίξουν την closed beta του Generation Zero, ενός φιλόδοξου FPS από την Avalanche Studios (δημιουργό των Just Cause και Mad Max), το οποίο λαμβάνει χώρα σε μια φαντασιακή Σουηδία της δεκαετίας του 1980, όπου έχουν εισβάλλει εξωγήινοι.

Και τα δύο lives θα μεταδοθούν από το κανάλι μας στo YouTube

Τσέκαρε το βίντεο

Ήταν το 1982, όταν ο πατέρας μου, μου χάρισε έναν "κλώνο" κονσόλας Atari που ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα. Σήμερα, αν και με δύο παιδιά βρίσκουμε χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, ενώ τις νύχτες ανοίγουμε και κανένα βιβλίο high fantasy ή βλέπουμε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Α, και ακούμε classic rock...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

  • To generation zero εχει μια αίσθηση half life οπότε θα τιμηθεί δεόντως το livestream .

  • Όμορφο το Starlink αλλά χειρισμό αεροσκάφους με joypads δεν το παλεύω ευχάριστα. Τις αποστολές με το αεροπλάνο στο Battlefield 1 μου βγήκε ο πάτος για να τις βγάλω. Εάν υποστηρίζει γύρο (μιαμ μιαμ) controls το switch ίσως και να το σκεφτώ ;)

Τελευταία Σχόλια

ναι!! τέτοια υπέροχη υποστήριξη θέλουμε, όπως το Dying Light!! ^_^
Νόμιμο αλλά όχι ηθικό. Δικαίωμα της κάθε nintendo να κινηθεί όπως θελει. Όμως το gaming χρωστάει πάρ...
Αλληλεγγύη από έτερο παθόντα!

Δεν θυμόμουν αν είχε κυκλοφορήσει ποτέ σε retail και έκανα το λάθος χθες να κάνω αναζήτηση στο skrou...
Τι ξοδεύουν σε χαρτιά, πλαστικά και διανομές τότε; Για να φαίνεται στα ράφια των καταστημάτων μάλλον...
το patch αφορα τις retail εκδοσεις τελικα μονο, η digital ειναι οκ.
απο την αλλη, αν ειχατε την bet...
σε εκοψε κ εσένα το discord ε;