Όλες οι μέχρι στιγμής πληροφορίες για την επόμενη γενιά συστημάτων.

Πολλά συνέβησαν τις τελευταίες δέκα ημέρες. Η Microsoft άνοιξε σχεδόν όλα τα χαρτιά της, και η Sony άνοιξε αρκετά από αυτά το βράδυ της Τετάρτης 16/9. Ωστόσο, πιο πολλές πληροφορίες πήραμε για το PS5 από tweets και δηλώσεις στελεχών μετά την παρουσίαση, παρά από αυτήν. Στις ημέρες που ακολούθησαν, οι πληροφορίες έγιναν περισσότερες και αρκετά ερωτήματα που είχαμε άρχισαν σταδιακά να απαντώνται, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή, στις 21 Σεπτεμβρίου του 2020, να έχουμε μια πιο σαφή εικόνα για το τι ετοιμάζουν και η Sony και η Microsoft για τη νέα γενιά, η οποία θα ξεκινήσει στο δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου του 2020.

Με βάση όλα όσαν έχουν συμβεί τις τελευταίες δέκα ημέρες λοιπόν, τη Δευτέρα 21/9, λίγο μετά τις 21:00, στο νέο μας Webcast θα συζητήσουμε για όλα, για τιμές διάθεσης και ημερομηνίες κυκλοφορίας, launch παιχνίδια, backward compatibility, προδιαγραφές, τεχνολογίες και όλα όσα γνωρίζουμε σήμερα. Αυτό το Webcast προτείνουμε να μην το χάσετε.

To Webcast θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε ζωντανά από το κανάλι μας στο YouTube.

Μπορείτε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας ή να πατήσετε το "καμπανάκι" alert ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για το πότε ξεκινάμε ζωντανή μετάδοση ή πότε ανεβαίνει κάποιο νέο video.

 

Τσέκαρε το βίντεο

Ήταν το 1982, όταν ο πατέρας μου, μου χάρισε έναν "κλώνο" κονσόλας Atari που ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα. Σήμερα, αν και με δύο παιδιά βρίσκουμε χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, ενώ τις νύχτες ανοίγουμε και κανένα βιβλίο high fantasy ή βλέπουμε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Α, και ακούμε classic rock...

Σχετικά άρθρα βάσει tags

GameOver Webcast #439
Σχολιασμός νέων παιχνιδιών, αλλά και σημαντικές ανακοινώσεις.
GameOver Webcast #438
Νέα παιχνίδια, επικαιρότητα και περισσότερη..."νέα γενιά".
GameOver Webcast #436
Νέα γενιά hardware, επικαιρότητα, καινούργια παιχνίδια και πολλά ακόμα.
GameOver Webcast #435
Με σχολιασμό για το Marvel's Avengers, την επικαιρότητα κ.α.
GameOver Webcast #434
Live, βράδυ Δευτέρας.
GameOver Webcast #433
Επιστρέφουμε, με "catch up" στην επικαιρότητα, παιχνίδια Σεπτεμβρίου κ.α.
GameOver Webcast #432
Live, βράδυ Δευτέρας.
GameOver Webcast #431
Με Ghost of Tsushima, επικαιρότητα και νέο διαγωνισμό.
GameOver Webcast #430
Νέα παιχνίδια, επικαιρότητα, σειρές & ταινίες, και διαγωνισμός.
GameOver Webcast #429
Ζωντανά, βράδυ Δευτέρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (3)

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλή εβδομάδα και καλή εκπομπή.

This comment was minimized by the moderator on the site

console war πάλι .....
Εντάξει κάποια παιδιά στο gameover έχουν μια συμπάθεια προς microsoft, αλλά λογικό είναι ο καθένας να έχει τις προτιμήσεις του, αυτό εξηγείται από τις εμπειρίες του καθενός και κάποια παιδιά εδώ στο site όχι όλα φυσικά δεν είχαν ποτέ ps1 δεν έπαιξαν sillent hill 1 , resinrent evil 1,2,3 στην ώρα τους, metal gear solid, dino crisis, parasite eve , medievil, capcom...

console war πάλι .....
Εντάξει κάποια παιδιά στο gameover έχουν μια συμπάθεια προς microsoft, αλλά λογικό είναι ο καθένας να έχει τις προτιμήσεις του, αυτό εξηγείται από τις εμπειρίες του καθενός και κάποια παιδιά εδώ στο site όχι όλα φυσικά δεν είχαν ποτέ ps1 δεν έπαιξαν sillent hill 1 , resinrent evil 1,2,3 στην ώρα τους, metal gear solid, dino crisis, parasite eve , medievil, capcom horror παιχνίδια και η πρώτη κονσόλα τους playstation ήταν το 2. Αντίθετα έζησαν πολύ την εποχή των πρώτων 2 xbox ,οπότε δικαιολογείται με τον τρόπο αυτό μία ελαφριά προτίμηση προς το xbox. Θα μου πεις συγκρίνονται σε αξία οι παραπάνω τίτλοι αν και παλιοί πόσο οι νεότεροι της sony όπως και άλλων εταιρειών με αυτές της microsoft studios σε καμία περίπτωση, είναι πολύ πίσω αλλά είναι λογικό και ανθρώπινο κάποιος που έζησε πολύ στενά την εποχή των πρώτων 2 xbox να έχει μία κλίση προς τα εκεί, μακάρι να βγάλει αριστουργηματικά παιχνίδια και η microsoft γιατί καλά βγάζει αλλά πολύ αμφιβάλω με το συνδρομητικό μοντέλο, αν πάρουμε παράδειγμα από το netfix που το 95plus του περιεχομένου είναι σκουπίδια. Δυστυχώς ζούμε μία εποχή απίστευτης ποσότητας και πολύ χαμηλής ποιότητας.

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

Προσωπικά τα τελευταία 2 χρόνια έχω ελαττώσει σημαντικά την αγορά τίτλων και την νέα γενιά ελπίζω να είμαι καθαρός και πραγματικά να αγοράζω μόνο τους τίτλους που θεωρώ κατά την γνώμη μου αριστουργήματα, ο χρόνος είναι λίγος τα ενδιαφέροντα πολλά(μουσική, διάβασμα, ταινίες και άλλα) όσο περνούν τα χρόνια εκτιμάς περισσότερο τον χρόνο σου και πως θα τον ξοδέψεις. Νομίζω πως οι 7- 8 καλύτεροι...

Προσωπικά τα τελευταία 2 χρόνια έχω ελαττώσει σημαντικά την αγορά τίτλων και την νέα γενιά ελπίζω να είμαι καθαρός και πραγματικά να αγοράζω μόνο τους τίτλους που θεωρώ κατά την γνώμη μου αριστουργήματα, ο χρόνος είναι λίγος τα ενδιαφέροντα πολλά(μουσική, διάβασμα, ταινίες και άλλα) όσο περνούν τα χρόνια εκτιμάς περισσότερο τον χρόνο σου και πως θα τον ξοδέψεις. Νομίζω πως οι 7- 8 καλύτεροι τίτλοι της χρονιάς για τα γούστα μου θα είναι αρκετοί για να καλυφθώ, μακάρι να έχει τόσο καλούς τίτλους που θα με αναγκάσουν να πάρω 9-10 τίτλους αλλά δεν πιστεύω. Από τα αγορασμένα παιχνίδια που εχω retail γύρω στα 450, έχω αφήσει γύρω στους 70 τίτλους αριστουργήματα για μένα σε περίοπτη θέση να τα χαζεύω και αν έχω χρόνο 3-4 τίτλους από αυτούς που τραβάει η ψυχή μου να τους παίζω κάθε χρόνο οι υπόλοιποι έχουν αποθηκευτεί. Σκοπός μου είναι από την νέα γενιά το 80-90% των τίτλων που θα παίζω να είναι τόσο καλοί που θα στέκονται σε περίοπτη θέση μαζί με τα άλλα 70 και λίγοι που θα μου ξεφύγουν και θα πάνε προς αποθήκευση. Επομένως το συνδρομητικό μοντέλο της microsoft και όποιας άλλης εταιρείας μου μοιάζει τελείως άκυρο για μένα αλλά φαντάζομε και για άλλους, δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία να πελαγώσω σε μια τεράστια πλατφόρμα με κακά, μέτρια, καλά, πολύ καλά και ίσως και αριστουργηματικά παιχνίδια άλλων εταιρειών και να αγχώνομαι πότε θα βγουν από την πλατφόρμα και αν προλάβω να τα παίξω και να κάνω άπειρες δοκιμές να δοκιμάζω τα παιχνίδια μήπως είναι καλό, το πήγα σχεδόν στη μέση να το παρατήσω να το τελειώσω ωχ χάνω τον χρόνο μου κλπ. Αγορασμένοι ελάχιστοι άριστοι τίτλοι για τα γούστα μου που θα είναι ιδιοκτησία μου και για βιβλιοθήκη θα έχω τον άριστο κατάλογο των 70 παιχνιδιών που έγραψα παραπάνω και ελπίζω αργά πολύ αργά σαν το καλό ουίσκι να αυξάνεται.

Διάβασε περισσότερα
There are no comments posted here yet