Όλες οι πληροφορίες για το Heart of Thorns.

Κατά τη διάρκεια της PAX South, η ArenaNet ανακοίνωσε το πρώτο expansion για το Guild Wars 2. Το "Heart of Thorns" ανανεώνει το endgame περιεχόμενο του βασικού τίτλου, εισάγοντας ένα νέο Mastery System. Οι παίκτες που έχουν ξεπεράσει το level cap, θα έχουν τη δυνατότητα να προοδεύουν στο παιχνίδι με νέα Masteries και όπλα. Επιπλέον, προστίθεται μια νέα περιοχή με την ονομασία Ηeart of Maguuma, με νέους εχθρούς και εδάφη προς εξερεύνηση. Ακόμα, το PvP αποκτά νέο mode, ονόματι Stronghold, όπου η μια ομάδα προστατεύει ένα φρούριο, ενώ η αντίπαλη το πολιορκεί. Τέλος, γίνεται διαθέσιμος ο χάρτης New Borderlands για τους παίκτες WvW, ενώ πλέον τα guilds θα μπορούν να ιδρύσουν Guild Halls.

Η ημερομηνία διάθεσης του Heart of Thorns δεν έγινε γνωστή.

Τσέκαρε το βίντεο

Μεγάλωσα με Βarbies μέχρι που βρέθηκε στα χέρια μου το πρώτο Τhe Sims. Aκολούθησε το Civilization και το Drakensang που με βάλανε σε πιο βαθιά μονοπάτια. Βorn and raised στο PC αφού οι κονσόλες στα 90s ‘δεν ήταν για κορίτσια’. Αποφεύγω οτιδήποτε first person και δη τα shooters, λατρεύω τα fantasy RPGs και τα adventures, ενώ μπορώ να ξενυχτήσω με ένα καλό strategy. Αυτήν την περίοδο, σπουδάζω πληροφορική και δουλεύω ως σερβιτόρα ενώ πάντα βρίσκω -με ένα μαγικό τρόπο- λίγο χρόνο για ένα Dota 2 match, ως προσφάτως μυημένη στον κόσμο των ΜΟΒΑ. Στον ελεύθερο μου χρόνο, ραδιουργώ με έδρα το King’s Landing.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Επιτέλους αν και άργησε λιγουλάκι. Χαίρομε γιατί το gw2 είναι καλό παιχνιδάκι και αρκετά τίμιο, ένα φρεσκαρισματάκι του χρειάζονταν παρόλο που σχεδόν κάθε 2 εβδομάδες πρόσθεταν content. nice.......

This comment was minimized by the moderator on the site

Αμην, 2 χρονια εκανε για να βγει ενα expansion.Σιγουρα θα το τιμησω να ξαναχαθω στον κοσμο της Tyria

There are no comments posted here yet