So it begins...

H EA προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με το πρώτο πακέτο επέκτασης για το Sims 4, με τον ελπιδοφόρο τίτλο "Get to Work". To εν λόγω expansion φέρεται να εξελίσσει το gameplay κατά τη διάρκεια της εργασίας των Sims. Συγκεκριμένα, προστίθενται 3 νέες προοπτικές καριέρας: γιατρός, επιστήμονας και ντετέκτιβ, οι οποίες θα επιτρέπουν στον παίκτη που θα τις ακολουθήσει να ελέγχει πλήρως τον Sim όσο αυτός θεραπεύει ασθενείς, πειραματίζεται στο εργαστήριο ή ακολουθεί κάποιον ύποπτο στο δρόμο. Ωστόσο, η ομάδα ανάπτυξης γνωστοποίησε ότι οι ήδη υπάρχουσες καριέρες θα παραμείνουν αμετάλλακτες, τουλάχιστον προς το παρόν.

Μια ακόμα προσθήκη, είναι ότι μας δίνεται η δυνατότητα του 'επιχειρείν', δηλαδή οι Sims μπορούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση και να τη στεγάσουν στα δημόσια οικόπεδα της γειτονιάς τους. Τέλος, η Electronic Arts υποσχέθηκε ότι το "Get to Work" θα εγκαταστήσει στο παιχνίδι μας και εξωγήινους, που θα ζουν ανάμεσα στους Sims μας, επιτρέποντας νέες αλληλεπιδράσεις και ανακαλύψεις. Το "Get to Work" expansion pack αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου στην "τσουχτερή" τιμή των 40$.

Τσέκαρε το βίντεο

Μεγάλωσα με Βarbies μέχρι που βρέθηκε στα χέρια μου το πρώτο Τhe Sims. Aκολούθησε το Civilization και το Drakensang που με βάλανε σε πιο βαθιά μονοπάτια. Βorn and raised στο PC αφού οι κονσόλες στα 90s ‘δεν ήταν για κορίτσια’. Αποφεύγω οτιδήποτε first person και δη τα shooters, λατρεύω τα fantasy RPGs και τα adventures, ενώ μπορώ να ξενυχτήσω με ένα καλό strategy. Αυτήν την περίοδο, σπουδάζω πληροφορική και δουλεύω ως σερβιτόρα ενώ πάντα βρίσκω -με ένα μαγικό τρόπο- λίγο χρόνο για ένα Dota 2 match, ως προσφάτως μυημένη στον κόσμο των ΜΟΒΑ. Στον ελεύθερο μου χρόνο, ραδιουργώ με έδρα το King’s Landing.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.
Update με προσθήκη co-op για το Untitled Goose Game
Με αφορμή την κυκλοφορία του σε Steam και σε retail.
Δίχως αλλαγές η υποστήριξη για το The Elder Scrolls Online
Για κάθε πλατφόρμα διάθεσης, παρά τις εξελίξεις.
Vampire: The Masquerade - Shadows of New York - Review
Επιστροφή στις σκιές του World of Darkness.
Χωρίς demo η φετινή έκδοση του FIFA 21
Χάλασε μια παράδοση πολλών χρόνων.
Στοιχεία για τον κόσμο του Immortals Fenyx Rising
Χωρισμένος σε επτά διαφορετικές περιοχές.
Εξαγορά της Bethesda από τη Microsoft
Όλα τα στούντιο και οι μεγάλες σειρές υπό την αιγίδα του Xbox.
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Balan Wonderworld
Action-platformer από τους Yuji Naka, Naoto Oshima και Square Enix.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Αφού δεν αφαίρεσαν και τα σπίτια από το vanilla παιχνίδι, ευτυχώς να λέμε

There are no comments posted here yet