Έρχεται το League of Explorers  

Όπως ανακοινώθηκε στην τελετή έναρξης της Blizzcon 15, το Hearthstone θα λάβει το τρίτο του single-player adventure (μετά το Naxxramas και το Blackrock Mountain), το οποίο θα ονομάζεται League of Explorers.

Θεματικά, το adventure είναι εμπνευσμένο από το αντίστοιχο faction του World of Warcraft. Ο παίκτης θα πρέπει να συνεργαστεί με το League of Explorers και να εξερευνήσει διάφορους αρχαιολογικούς τόπους, γνώριμους στους παίκτες του WoW, όπως το Uldaman, τα Ruins του Stranglethorn Vale καθώς και το Temple of Osris, προκειμένου να ανακτήσει τα τρία κομμάτια του Staff of Origination. Μετά την ολοκλήρωσή του όμως μια έκπληξη επιφυλάσσει τους παίκτες καθώς το σκήπτρο θα κλαπεί από τον μυστηριώδη Rafaam...

Φυσικά, όπως και κάθε adventure έτσι και αυτό, θα εισάγει 45 νέες κάρτες στο παιχνίδι, τις οποίες μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά εδώ, αλλά και δύο νέα gameboards.

To adventure θα ακολουθήσει τη γνώριμη δομή με 4 wings στην τιμή των 700 gold ή $6.99 έκαστος, με όλο το adventure να κοστίζει $20 ή 2800 gold. Φυσικά κάθε wing θα περιέχει δύο class challenges (με προκατασκευασμένα decks) καθώς και υψηλότερης δυσκολίας (heroic) bosses αφού το ολοκληρώσουμε.

Το πρώτο wing του League of Explorers αναμένεται στις 12 Νοεμβρίου 2015!

Τσέκαρε το βίντεο

Παιδί των 90s. Η πρώτη μου επαφή με βιντεοπαιχνίδια ήταν ο Amstrad CPC464 και το Sega Mega Drive. Ο πρώτος έρωτας ήρθε όμως όταν έπιασα στα χέρια μου κονσόλα της Nintendo, την οποία ακολουθώ -σχεδόν- πιστά έκτοτε. Λάτρης παντός είδους RPG, της Blizzard, της παλιάς καλής ροκ μουσικής και των b-movies. Αυτή τη στιγμή είμαι φοιτητής Πολυτεχνείου με όνειρο να εργαστώ ως game-develper.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (8)

This comment was minimized by the moderator on the site

Οh, wow... Καινούριες κάρτες... Yay...

This comment was minimized by the moderator on the site

Εμενα που ασχολουμε περιστασιακα μου φαινεται αρκετα νωρις απο το TGT, αλλα καλοδεχουμενο μιας και ειναι adventure και οχι card expansion.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τελικά 45 νέες κάρτες, σωστά. Διορθώθηκε η είδηση!

This comment was minimized by the moderator on the site

Οι καρτες καλοδεχουμενες αυτο που εννοω ειναι καλα καλα δεν μαζεψαμε τις μισες απο τις καρτες του TGT ερχεται και νεο expansion για εμας που το παιζουμε ποιο χαλαρα και μεγαλωνει το χασμα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Συμφωνώ ολότελα

There are no comments posted here yet