Νέο mode, 4 ήρωες & 2 χάρτες!  

Νέος ήρωας Lunara (Warcraft, Dryad)

Πρόκειται για τις γνωστές Δρυάδες από το Warcraft 3. Η Lunara είναι ένας ranged assasin με διάφορες anti-magic ικανότητες μέσω των ταλέντων. Αν και είναι αρκετά "εύθραυστη" αυτό αντισταθμίζεται από την ταχύτητα της ηρωίδας, η οποία ωστόσο δε γίνεται να χρησιμοποιήσει κάποιο υποζύγιο.

Νέος ήρωας Genn Greymane (Warcraft, Worgen)

Όσοι παίξατε το World of Wacraft: Cataclysm ή έτυχε να διαβάσετε το comic World of Warcraft: Curse of the Worgen θα είστε οικείοι με τον βασιλιά του Glineas τον Genn Greymane. Πρόκειται για τον πρώτο χαρακτήρα που έχει δύο μορφές (άνθρωπος και λυκάνθρωπος/worgen) με ξεχωριστές ικανότητες η κάθε μία. Στην ανθρώπινη μορφή του, ο Genn είναι ένας ranged assassin ενώ ως λυκάνθρωπος ο Genn αξιοποιεί τα... νύχια και τα δόντια του για να τα πει λίγο πιο... πρόσωπο με πρόσωπο με τους αντιπάλους του.

Νέος ήρωας Cho'gall (Warcraft, Δικέφαλο Ogre)

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Heroes of the Storm "σπάει" τους κανόνες των MOBA. Μετά τους Lost Vikings (3 ήρωες που ελέγχονται από έναν παίκτη) έρχεται ο Cho'gall... 1 ήρωας που ελέγχεται από 2 παίκτες! Ο ένας παίκτης παίζει τον Cho (ρόλος tank) και είναι αυτός που μπορεί να κινήσει των ήρωα, ενώ ο άλλος παίζει τον Gall (ρόλος ranged assassin) και μπορεί να εξαπολύσει διάφορες μαγείες στους γύρω αντιπάλους του. Ο ήρωας θα απαιτεί συνεργασία μεταξύ των δύο παικτών καθώς υπάρχουν διάφορα combos που μπορούν να εκτελέσουν. Τέλος, ο Cho'gall δε θα διανεμηθεί μέσω του παραδοσιακού τρόπου (δηλ. μέσω του store) αλλά μέσω ενός ειδικού event. Όσοι παρευρέθηκαν στη Blizzcon ή αγόρασαν το Virtual Ticket θα έχουν πρόσβαση στον ήρωα και θα μπορούν να το μοιραστούν με τους φίλους τους κ.ο.κ.

Νέος ήρωας Tracer (Overwatch)

Δυστυχώς δε δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε την Tracer στο Heroes of the Storm όταν το Overwatch κυκλοφορήσει, ενώ όσοι προπαραγγείλουν το δεύτερο θα τη ξεκλειδώσουν αυτόματα.

Νέο Game Mode Arena

Πρόκειται για ένα mode όπου ο παίκτης θα καλείται να διαλέξει μεταξύ τριών τυχαίων ηρώων και στη συνέχεια θα μπαίνει στην... Αρένα. Η αρένα χρησιμοποιεί νέους χάρτες, οι οποίοι χρησιμοποιούν assets από τους ήδη υπάρχοντες (όπως Dragon Shire, Garden of Terror κ.ο.κ.). Σε κάθε γύρο της αρένας, το layout θα αλλάζει, το Healing από τη βάση θα γίνεται ακαριαία και οι χρόνοι για respawn θα είναι δραματικά μικρότεροι, ενώ δε θα υπάρχει κάποιου είδους leveling (από την αρχή οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση στη Heroic ικανότητά τους).

Νέο Battleground: Towers of Doom

To Towers of Doom αντλεί το εικαστικό του από το Halloween και συγκεκριμένα το event Hallow's end του World of Warcraft, με χαρακτήρες όπως ο Headless Horseman και άλλοι. Σε αυτό το χάρτη, οι παίκτες μπορούν να καταστρέψουν διάφορα στρατηγικά σημεία της αντίπαλης ομάδας και να εκεί να "χτίσουν" τους Ghost Towers που θα τους δώσουν στρατηγικό πλεονέκτημα.

Παιδί των 90s. Η πρώτη μου επαφή με βιντεοπαιχνίδια ήταν ο Amstrad CPC464 και το Sega Mega Drive. Ο πρώτος έρωτας ήρθε όμως όταν έπιασα στα χέρια μου κονσόλα της Nintendo, την οποία ακολουθώ -σχεδόν- πιστά έκτοτε. Λάτρης παντός είδους RPG, της Blizzard, της παλιάς καλής ροκ μουσικής και των b-movies. Αυτή τη στιγμή είμαι φοιτητής Πολυτεχνείου με όνειρο να εργαστώ ως game-develper.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet