To πρώτο από τα δύο που έχουν ανακοινωθεί.

Η Nintendo έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για το πρώτο επί πληρωμή DLC που θα κυκλοφορήσει για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild -θυμίζουμε ότι έχουν ανακοινωθεί δύο DLC, τα οποία περιλαμβάνονται στο season pass του τίτλου.

Μέχρι τώρα ήταν γνωστό ότι το πρώτο DLC θα περιλαμβάνει τα Cave of Trials, ένα νέο hard mode και ένα νέο feature για το χάρτη του παιχνιδιού. Πλέον, το  Cave of Trials θα ονομάζεται “Trial of the Sword” και θα είναι μια ολοκαίνουργια περιοχή στην οποία οι εχθροί θα έρχονται σε κύματα ο ένας μετά τον άλλον. Οι παίκτες θα ξεκινούν τη δοκιμασία της περιοχής χωρίς κάποιο εξοπλισμό -κατά την διάρκειά του, οι παίκτες θα αποκτούν όλο και ισχυρότερο- με τη δοκιμασία να ολοκληρώνεται μετά από 45 δωμάτια. Η ολοκλήρωση της εν λόγω δοκιμασίας θα ξεκλειδώνει την “πραγματική δύναμη του Master Sword”.

Όσον αφορά το hard mode, θα έχουμε αύξηση του "βαθμού" του κάθε εχθρού -για παράδειγμα, όπου υπήρχαν κόκκινοι Bokoblins, πλέον θα υπάρχουν δυσκολότεροι, μπλε. Επιπλέον, οι εχθροί θα έχουν την ικανότητα να αναπληρώνουν σιγά-σιγά την υγεία τους, ενώ θα υπάρχουν περισσότερες και διάσπαρτες ομάδες εχθρών στο χάρτη της Hyrule. Μια ακόμα προσθήκη του DLC θα είναι το Hero’s Path Mode, ένα tracking εργαλείο που θα καταγράφει την πορεία του παίκτη μέσα στο χάρτη (για έως και 200 ώρες), κάτι που θα βοηθά τον παίκτη να ανακαλύπτει περιοχές που δεν έχει ταξιδέψει ακόμα.

Σε ό,τι αφορά το νέο εξοπλισμό που θα προστεθεί στο παιχνίδι, αυτός θα περιλαμβάνει το Travel Medallion -μια συσκευή που δημιουργεί quick travel point οπουδήποτε στον χάρτη- και την Korok Mask -μια συσκευή εντοπισμού των Koroks. Επίσης, θα υπάρχει εξοπλισμός που θα βασίζεται σε παλαιότερα παιχνίδια της σειράς Zelda, όπως το Midna's Helmet, η Tingle's Outfit, η Phantom Armor και η Majora’s Mask.

Τέλος, μέσα από ένα δωρεάν update που θα κυκλοφορήσει για τον τίτλο, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν γλώσσα για τις ομιλίες του τίτλου ανάμεσα από εννέα -ιαπωνικά, αγγλικά, γαλλικά (Καναδά & Γαλλίας), γερμανικά, ισπανικά (Ισπανία & Λατινική Αμερική), ιταλικά και ρώσικα- ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα για επιλογή διαφορετικής γλώσσας στους υποτίτλους.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία διάθεσης του πρώτου DLC για το Zelda: Breath of the Wild.

Έκθεση εικόνων

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Balan Wonderworld
Action-platformer από τους Yuji Naka, Naoto Oshima και Square Enix.
Οι ανακοινώσεις του πρόσφατου Nintendo Direct mini
Όλοι οι τίτλοι των 3rd party developers για το προσεχές διάστημα
Super Mario 3D All-Stars - Review
Επέτειος υψηλής ανάλυσης.
To Line Up παιχνιδιών της Ubisoft για το προσεχές διάστημα
Όπως παρουσιάστηκε στο πρόσφατο Ubisoft Forward.
Immortals: Fenyx Rising - Preview
Παίξαμε το μέχρι πρότινος γνωστό ως "Gods and Monsters".
Ημερομηνία διάθεσης του Immortals: Fenyx Rising
Αρχές Δεκεμβρίου για κονσόλες και PC.
Αναφορές για επερχόμενους τίτλους "4K-Ready" από τη Nintendo
Και για αύξηση της παραγωγής για το Nintendo Switch.
Έρχονται σημαντικές ενημερώσεις για το Streets of Rage 4
Με σκοπό την επίλυση τεχνικών προβλημάτων του παιχνιδιού.
Ανακοινώθηκε το Hyrule Warriors: Age of Calamity
Ο χαμένος σύνδεσμος πριν το Breath of the Wild. 
Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Rise of the Triad
Για κονσόλες και PC, μέσω μιας remastered έκδοσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Σεβαστό DLC με extraδάκια για τους hardcore παίχτες , δεν νιώθω υποχρέωση να το πάρω και αυτο με ευχαριστεί

There are no comments posted here yet