«Μην αφήνετε τους ήρωες να πεθάνουν»

Ο δημιουργός της σειράς Rayman, Michel Ancel, αυτό το διάστημα είναι πολύ απασχολημένος, καθώς μοιράζει το χρόνο του στην ανάπτυξη της πολυαναμενόμενης συνέχειας του Beyond Good & Evil και του αποκλειστικού τίτλου ανοικτού κόσμου για το PlayStation 4, Wild. Παρόλο τον περιορισμένο χρόνο που έχει, ο Ancel εξέφρασε την επιθυμία του να «επιστρέψει στον κόσμο του Rayman» για άλλη μια φορά, δημιουργώντας το τέταρτο 3D παιχνίδι της σειράς.

Το παραπάνω προκύπτει μέσα από ένα post που έκανε στο Instagram, στο οποίο ο Ancel έγραψε για μια «προσωπική συνάντηση» που είχε με τον Rayman σε ένα κατάστημα με μεταχειρισμένους τίτλους. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Χτες, συνάντησα τον Rayman στα αλήθεια, σε ένα κατάστημα με μεταχειρισμένους τίτλους. Μακριά από τα χρόνια της δόξας του, να κοιτάζει μπροστά για κάποια βοήθεια. Συγκινητικός. Μετά το Wild, και το BGE2, θα πρέπει να τον φέρουμε και πάλι πίσω... Για την τέταρτη περιπέτειά του! Μην αφήνετε τους ήρωες να πεθάνουν».

Θυμίζουμε ότι το τελευταίο 3D παιχνίδι Rayman που κυκλοφόρησε ήταν το Rayman 3 HD που είχε γίνει διαθέσιμο για  PlayStation 3, Xbox 360 και PC το 2012.

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

  • Μακαρι,το μονο της σειρα ,σε 3D,που πραγματικα το ελιωσα ,ηταν το 2 the great escape ,στο ,sega dreamcast.

    Τελευταία τροποποίηση σχολίου στις Περίπου πριν από 8 μήνες από saturn 32

Τελευταία Σχόλια

Χωρίς να έχει άμεση σχέση το μυαλό μου πήγε στο ALADDIN!Όπως και να έχει φοβερό παιχνίδι το πρώτο κα...
μετα την απίστευτη απογοήτευση του Valkyria Revolution, ελπίζω να σοβαρευτηκαν λιγο εκει στη Sega κ ...
καλά τώρα το "ενημερωμένα" ας μην το πιάσουμε καλύτερα γιατί γελάνε και οι πέτρες με αυτά που ακούω ...
μήπως λέω μήπως ήρθε η ώρα να σκάσουν ένα γερό πακέτο στον Sakaguchi να επιστρέψει να τους βάλει σε ...
Πάμε μωρή Sega
Τέλεια νέα. Το παιχνίδι αν δεν αυτοκτονησουν πάει για σίγουρη αγορά.
Φαίνεται πλέον ότι θα βγει μαζί (ή στην αρχή κυκλοφορίας) με το PS5, λογικά το 2020. Το είχα πει και...
Φαντάζομαι όλες οι αλυσιδες και μόλις ξεστοκαρουν και τα μικροτερα λογικα θα τα φερουν και αυτα
Γνωρίζετε ποια είναι τα "ενημερωμένα καταστήματα λιανικής"? ...να πάμε μια βόλτα?