Μετά από 14 χρόνια στους κόλπους της εταιρείας.

Ο Creative Director της σειράς Dragon Age, Mike Laidlaw, έκανε γνωστή μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, την απόφασή του να αποχωρήσει από την Bioware μετά από 14 χρόνια στους κόλπους της εταιρείας. Στην ανάρτηση του αναφέρει: «Με ένα συνδυασμό συναισθημάτων, ανακοινώνω ότι ο χρόνος μου με την Bioware, έφτασε στο τέλος. Μετά από 14 χρόνια και την ευκαιρία να δουλέψω στα Jade Empire, Mass Effect και σε όλα τα Dragon Age, έφτασε η ώρα για μένα να προχωρήσω».

Ο Laidlaw συνέχισε λέγοντας το ποσό απόλαυσε να είναι μέλος της ομάδας των Dragon Age και ευχαρίστησε όλους τους φίλους της σειράς για την συνεχή υποστήριξή τους. Όσον αφορά τους λόγους που οδήγησαν στην παραπάνω απόφαση, δεν αναφέρεται κάποια λεπτομέρεια, αλλά ότι πλέον ο Laidlaw σκοπεύει να ξοδεύει τον χρόνο του στο «να επανασυνδεθεί με όλα τα εκπληκτικά παιχνίδια» και να μοιαζει τις εμπειρίες του μέσα από τα Twitch και Twitter, όποτε ίσως απλώς θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τον κόσμο της ανάπτυξης των τίτλων.

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Τελευταία Σχόλια

πολυ καλο αφιερωμα, θα το τιμησω στο ps4 (εν ετη 2018)!
Η πρώτη φορά μετά από χρόνια που θα ασχοληθώ με F1 τίτλο κι ας έχει και το halo που σπάει νεύρα. Α ρ...
Να είχαν και να ανταγωνίζεσαι και τους κλασικούς οδηγούς θα ήταν τέλειο! Οπώς και να έχει για εμάς τ...
Πολύ ωραίο δώρο για άλλη μια φορά. Καλή τύχη
φαινεται ενδιαφερον για χαλαρο χωρις προβληματισμους gaming, αλλα σε πρωτη φαση ανυπομονω για το αντ...
χαμένη ευκαιρία στο PSVR θα ήταν ιδανικό.