Με πολλά events και bonuses. 

Το Elder Scrolls Online γιορτάζει τους δέκα εκατομμύρια παίκτες που ήδη έχουν ξεκινήσει την περιπέτεια τους στην Tamriel και η ZeniMax Online Studios προσφέρει ως μέρος της εορτής του #10MillionStories μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε τον τίτλο της, από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 6 Δεκεμβρίου. Οι κάτοχοι PS4, PC και Mac θα έχουν αυτή τη δυνατότητα, και  θα μπορέσουν να συμετάσχουν σε ειδικά διαμορφωμένα Dungeons γεμάτα ανταμοιβές, ενώ θα υπάρξει και μία έκπτωση σε όλες τις πλατφόρμες αν κάποιος θελήσει να αγοράσει τον τίτλο.

Αναλυτικά, η δωρεάν δοκιμή περιλαμβάνει τα παρακάτω:

  • Πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του παιχνιδιού (εκτός από το ESO: Morrowind) 
  • Ολοι οι λογαριασμοί θα λάβουν 500 Crowns για να τα ξοδέψουν στο Crown Store σε διάφορα αντικείμενα (XP Scrolls, potions,pets και άλλα)
  • H πρόοδος από τα προηγούμενα Free Play Events που έχουν σημειώσει όσοι συμμετείχαν, θα συνεχιστεί αν επιστρέψουν στον κόσμο του παιχνιδιού. Για όσους αποφασίσουν να αγοράσουν τον τίτλο, η πρόοδός τους θα υπάρχει και εκεί.

Για τους κατόχους PS4 να σημειωθεί πως πρέπει να διαθέτουν ενεργή την Playstation Plus συνδρομή τους έτσι ώστε να κατεβάσουν το πλήρες παιχνίδι από το Store. Όσοι έχουν PC ή/ και Mac θα έχουν πρόσβαση στον τίτλο από το Steam ή το Official Site αντίστοιχα.

Από τις τις 17:00 της 30ης Νοεμβρίου έως τις 17:00 της 6ης Δεκεμβρίου, όλοι οι παίκτες θα μπορούν να συμμετάχουν σε αυτό το ειδικό Event, μέσω του οποίου θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν επιπλέον ανταμοιβές που περιλαμβάνουν pets, mount και costumes. Οι παίκτες θα πρέπει απλώς να ολοκληρώσουν ένα τυχαίο Event μέσω του Dungeon Finder (normal ή veteran) όπου θα ανταμειφθούν με ένα Mysterious Reward Box. Η συμμετοχή σε αυτά τα Events είναι για όλους χωρίς κάποιον περιορισμό.

Κάθε μέρα κάποιος παίκτης που έχει ολοκληρώσει ένα τυχαίο Dungeon, κατά τη διάρκεια του Event θα λάβει επίσης ένα Bonus Entry μέσα στο #10MillionStories Sweepstakes. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το #10MillionStories official site.

To review μας για το ESO μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Τσέκαρε το βίντεο

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Το PS5 θα τρέχει καλύτερα επιλεγμένους τίτλους του PS4
Επίσημες πληροφορίες για το upgrade τίτλων του PS4.
Το Godfall έγινε «χρυσό»
Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη ενός εκ των launch τίτλων του PS5.
Νέο trailer για το Resident Evil Village
Με λεπτομέρειες για το story και νέους χαρακτήρες του τίτλου.
NBA 2K21 - Review
Life in the bubble.
Gameplay από την έκδοση του DiRt 5 στο Xbox Series S
Ένα γρήγορο ταξίδι στην Ιταλία.
Αποκαλύφθηκε το Hogwarts Legacy
Νέος τίτλος που βασίζεται στο σύμπαν "Harry Potter".
Ανακοινώθηκε το Final Fantasy XVI
Ως "console exclusive" για το PS5.
Αρχές Δεκεμβρίου η διάθεση του Twin Mirror
Αdventure της Dontnod, με επιρροές από τη σειρά Twin Peaks.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet