Και ο κύκλος του prequel κλείνει.

H Square Enix ανακοίνωσε ότι το τρίτο επεισόδιο του Life is Strange: Before the Storm θα γίνει διαθέσιμο -σε όλες τις πλατφόρμες κυκλοφορίας του παιχνιδιού- στις 20 Δεκεμβρίου. Ο τίτλος του τρίτου και τελευταίου επεισοδίου είναι "Hell is Empty" και θα εστιάζει στη συνάντηση και τη σχέση της Chloe με την Rachel, γεγονότα που στη συνέχεια οδηγούν στο αρχικό Life is Strange.

To Life is Strange: Before the Storm, σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι, αναπτύχθηκε από τη Deck 13, αποτελείται από τρία επεισόδια (συν ένα bonus, με πρωταγωνιστή τον Max Caulfield, για όσους αγόρασαν τη Deluxe έκδοση) και περιγράφει γεγονότα πριν τον τίτλο της Dontnod. To review μας για το πρώτο επεισόδιο θα το βρείτε εδώ, ενώ η άποψή μας για τα υπόλοιπα δύο θα δημοσιευθεί προς τα τέλη του έτους.

Τσέκαρε το βίντεο

Ήταν το 1982, όταν ο πατέρας μου, μου χάρισε έναν "κλώνο" κονσόλας Atari που ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα. Σήμερα, αν και με δύο παιδιά βρίσκουμε χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, ενώ τις νύχτες ανοίγουμε και κανένα βιβλίο high fantasy ή βλέπουμε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Α, και ακούμε classic rock...

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Τελευταία Σχόλια

πολυ καλο αφιερωμα, θα το τιμησω στο ps4 (εν ετη 2018)!
Η πρώτη φορά μετά από χρόνια που θα ασχοληθώ με F1 τίτλο κι ας έχει και το halo που σπάει νεύρα. Α ρ...
Να είχαν και να ανταγωνίζεσαι και τους κλασικούς οδηγούς θα ήταν τέλειο! Οπώς και να έχει για εμάς τ...
Πολύ ωραίο δώρο για άλλη μια φορά. Καλή τύχη
φαινεται ενδιαφερον για χαλαρο χωρις προβληματισμους gaming, αλλα σε πρωτη φαση ανυπομονω για το αντ...
χαμένη ευκαιρία στο PSVR θα ήταν ιδανικό.