Και οι πρώτες εικόνες από το παιχνίδι.

 Σύμφωνα με σχετικό Δελτίο Τύπου που μας απεστάλη, η Microids αποκάλυψε τις πρώτες αποκλειστικές εικόνες του BLACKSAD: Under the Skin, του αφηγηματικού adventure game που αναπτύχθηκε από κοινού από την Pendulo Studios και την YS Interactive. Το BLACKSAD: Under the Skin, το οποίο βασίζεται στον κόσμο της σειράς comic που δημιούργησε ο Juan Diaz Canales και ο Juanjo Guarnido και που εκδίδεται από την Dargaud, θα διαυεθεί μέσα στο 2019.

 Στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1950, ο Joe Dunn, ιδιοκτήτης ενός ταπεινού συλλόγου μποξ, βρίσκεται απαγχονισμένος. Την ίδια στιγμή, ο Robert Yale, προστατευόμενος και μεγαλύτερη ελπίδα του, φέρεται να έχει εξαφανιστεί. Αν και συντετριμμένη από αυτά τα τρομερά γεγονότα, η κόρη του Joe Dunn, η Sonia, αποφασίζει να συνεχίσει να εργάζεται για να εκπληρώσει τα όνειρα του πατέρα της: αναλαμβάνει τη διαχείριση του συλλόγου μποξ και καλεί τον John Blacksad αν ερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση. Βρισκόμαστε στην παραμονή της μάχης της χρονιάς και ο σύλλογος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, δεν θα επιβιώσει από την απόσυρση του Robert. Η έρευνα θα οδηγήσει τον John Blacksad στην καρδιά ενός κόσμου στον οποίο η διαφθορά κυριαρχεί.

 Για πρώτη φορά, οι παίκτες θα μπορέσουν να δουν τον ήρωα που θα ενσαρκώσουν, τον John Blacksad, σε τρεις διαστάσεις, μαζί με κάποια από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού: τον σύλλογο μποξ στον οποίο ξεκινά η έρευνα και ένα σοκάκι της Νέας Υόρκης, όπως τα φαντάστηκαν οι δημιουργοί της Pendulo Studios και της YS Interactive.

 Σε αυτήν την περιπέτεια, που θυμίζει νουβέλα, οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο του ιδιωτικού ντετέκτιβ John Blacksad, ενός κυνικού, γοητευτικού και ανέμελου γάτου. «Θέλουμε ο παίκτης να ανακαλύψει όλες της πτυχές της πολύπλευρης προσωπικότητας του John Blacksad και να επιλέξει εκείνη που θα ενσαρκώσει,» σχολίασε ο Josie Monchan, game designer στην Pendulo Studios.

 Παρακάτω μπορείτε να δείτς τις πρώτες εικόνες από το παιχνίδι. Το BLACKSAD: Under the Skin θα γίνει διαθέσιμο για το PlayStation 4, το Xbox One, το Nintendo Switch, τα PCs και τα Mac εντός της νέας χρονιάς.

Έκθεση εικόνων

Όλα ξεκινάνε ένα βράδυ Χριστουγέννων όπου αποκτώ το πρώτο μου Game Boy και γίνομαι αυτόματα (χωρίς να το ξέρω τότε) οπαδός της Nintendo. Ακολουθεί μια κονσόλα PlayStation (σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία) και από τότε η δεσποινίδα Croft εισβάλει στη ζωή μου. Έκτοτε, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει πολύ. Παραμένω φανατικός οπαδός των φορητών και των 3rd person Action Adventures (Tomb Raider! Prince of Persia! Assassin’s Creed??) μόνο που προτιμώ να απολαμβάνω τίτλους στην οθόνη του PC (γιατί είμαι φαν και των RTS!). Από εκεί και πέρα δεν θα πω όχι σε ένα καλό βιβλίο, πολλές καλές σειρές, άπειρες καλές ταινίες και βόλτες με καλή παρέα.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Το PS5 θα τρέχει καλύτερα επιλεγμένους τίτλους του PS4
Επίσημες πληροφορίες για το upgrade τίτλων του PS4.
Το Godfall έγινε «χρυσό»
Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη ενός εκ των launch τίτλων του PS5.
Νέο trailer για το Resident Evil Village
Με λεπτομέρειες για το story και νέους χαρακτήρες του τίτλου.
NBA 2K21 - Review
Life in the bubble.
Gameplay από την έκδοση του DiRt 5 στο Xbox Series S
Ένα γρήγορο ταξίδι στην Ιταλία.
Οι ανακοινώσεις του πρόσφατου Nintendo Direct mini
Όλοι οι τίτλοι των 3rd party developers για το προσεχές διάστημα
Αποκαλύφθηκε το Hogwarts Legacy
Νέος τίτλος που βασίζεται στο σύμπαν "Harry Potter".
Ανακοινώθηκε το Final Fantasy XVI
Ως "console exclusive" για το PS5.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Τα Blacksad είναι εκπληκτικά, τα comics. Όταν είχε ανακοινωθεί το συγκεκριμένο νόμιζω πως θα ήταν visual novel. Ίσως να ήταν καλύτερα να πήγαιναν προς εκείνη την κατεύθυνση. Τέλος πάντων, οψόμεθα.

There are no comments posted here yet