Καινούργιοι στόχοι για την εταιρία.

Δυσάρεστα νέα επιφύλασσε η Capcom για το στούντιο των Dead Rising, εφόσον ανακοίνωσε το επίσημο κλείσιμο της Capcom Vancouver. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρία ανέφερε τα εξής: "Στο πλαίσιο μιας νέας κατεύθυνσης και στόχου, το στούντιο της CV θα σταματήσει τις εργασίες του, ώστε να πραγματοποιηθεί το κλείσιμό του και η απόλυση των εργαζομένων του. Επίσης, εκτιμούμε τη σκληρή δουλειά και τις συνεισφορές όλων των μελών της ομάδας του στούντιο, το οποίο υλοποίησε αξέχαστες εμπειρίες παιχνιδιών, με τις σειρές Dead Rising και Puzzle Fighter."

Παράλληλα, η Capcom ανακοίνωσε πως περιμένει να καταγράψει τεράστια οικονομική ζημιά, η οποία πρόκειται να αγγίξει τα 4,5 δισεκατομμύρια yen, λόγω της απόφασης τερματισμού των υπό ανάπτυξη project της Capcom Vancouver. Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρία, η απόφαση αυτή πραγματοποιήθηκε με στόχο την ανακατανομή των πόρων ανάπτυξης, ώστε να επιτευχθεί ο νέος στόχος και η καινούργια κατεύθυνση, ο οποίος είναι projects παγκόσμιας κλάσης περιεχομένου (world-class content) που θα υλοποιούνται στην Ιαπωνία.

Τέλος, η ιαπωνική εταιρία γνωστοποίησε πως το Monster Hunter World ξεπέρασε τις προσδοκίες που είχε για τις πωλήσεις του, αφού η κυκλοφορία του παιχνιδιού στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μέσω Steam, απέδωσε εξαιρετικά, γεγονός -που σύμφωνα με την εταιρία- σημαίνει ότι τα οικονομικά αποτελέσματα θα είναι αυτά που είχαν αρχικά προβλεφθεί στις 8 Μάιου του 2018.

Το ταξίδι του Σταύρου ξεκίνησε το 1997 με το Final Fantasy VII. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε η αγάπη και αναζήτηση για τα JRPG και τα japanese games γενικότερα. Αγαπημένες ασχολίες μου είναι τα anime, tv series, να αράζω με φίλους και να παίζουμε και να περνάμε καλά με όποια local co-op παιχνίδια έχουν απομείνει…

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

  • κρίμα για τους 150+ ανθρώπους που έχασαν τη δουλειά τους, μακάρι να βρουν κάτι άλλο σύντομα.
    για το studio τώρα, δεν εκπλήσσομαι, το DR4 ήταν λιγοτερο DR κ περισσότερο Saints Row κ γενικα φαίνεται πως ηταν λάθος να απλοποιήσουν τη σειρά στα 3-4 σε σχέση με τα προηγούμενα, έχασαν αυτο το κάτι που τους έκανε να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμο.

Τελευταία Σχόλια

**Σχόλιο εκτός διαγωνισμού**

^^Ο νικητής στις καρδιές του κοινού!
E και? Η ανάπτυξη του είναι μέσα στα λογικά χρονικά πλαίσια ειδικά όταν μιλάμε για καινούργιο τίτλο ...
Ωραίο game ! Mclaren και τα μυαλά στα κάγκελα .
ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ----> Super Aguri F1
Ferrari-Schumacher! ανεπαναληπτες αναμνησεις!
Ευχαριστούμε πολυ για τα καλά σου λόγια, μας γεμίζουν ενέργεια και όρεξη, να 'σαι καλα .
Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά αλλά έχει πολλά χρόνια που η bend κάνει ανακοινώσεις για το παιχνίδι h...
Αν και υποστηρικτής της mercedes τα τελευταία χρόνια νομίζω πως αυτή που αγάπησα περισσότερο είναι η...
Έλα ρε συ σου ήρθε σήμερα Σάββατο.. α ρε τυχεράκια αυτά είναι χαχαχ
Εγώ το παρήγγειλα προχθές αλλά...
Soul Calibur VI σε K2