Εντός του χειμώνα και σε δύο... δόσεις.

Η Nintendo επιβεβαίωσε την έλευση του τρίτου παιχνιδιού της σειράς Yo-kai Watch για τις αγορές της Δύσης, σχεδόν δυόμιση χρόνια μετά από την αρχική κυκλοφορία για την ιαπωνική αγορά, σηματοδοτώντας τη λήξη κυκλοφοριών της σειράς για το Nintendo 3DS και τη μετάβαση στο Nintendo Switch.

Οι δύο εκδόσεις του Yo-kai Watch 3, που φέρουν τους υπότιτλους "Sushi" και "Tempura", πρόκειται να εισάγουν ένα νέο σύστημα μάχης, αλλάζοντας ριζικά όλα όσα ξέραμε μέχρι τώρα από τα προηγούμενα παιχνίδια. Θα περιλαμβάνουν μια εντελώς νέα τοποθεσία, τη St. Peanutsburg και δύο playable πρωταγωνιστές, τον Nate και τη Hailey, με τους οποίους ο παίκτης μπορεί να ασχοληθεί στο πρώτο και στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού αντίστοιχα. Γνώριμα Yo-Kai επιστρέφουν από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, ενώ νέα Yo-Kai θα κάνουν την εμφάνισή τους, εμπνευσμένα από την αμερικανική κουλτούρα.

 Τα Yo-Kai Watch 3: Sushi & Tempura αναμένονται να κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη εντός του φετινού χειμώνα.

Όλα ξεκινάνε ένα βράδυ Χριστουγέννων όπου αποκτώ το πρώτο μου Game Boy και γίνομαι αυτόματα (χωρίς να το ξέρω τότε) οπαδός της Nintendo. Ακολουθεί μια κονσόλα PlayStation (σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία) και από τότε η δεσποινίδα Croft εισβάλει στη ζωή μου. Έκτοτε, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει πολύ. Παραμένω φανατικός οπαδός των φορητών και των 3rd person Action Adventures (Tomb Raider! Prince of Persia! Assassin’s Creed??) μόνο που προτιμώ να απολαμβάνω τίτλους στην οθόνη του PC (γιατί είμαι φαν και των RTS!). Από εκεί και πέρα δεν θα πω όχι σε ένα καλό βιβλίο, πολλές καλές σειρές, άπειρες καλές ταινίες και βόλτες με καλή παρέα.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Τέλος εποχής για το Nintendo 3DS
Συμπληρώνοντας περισσότερο από εννιά χρόνια στην αγορά.
Νέες πληροφορίες για το Pokemon Home
Απλές και premium λειτουργίες, επικοινωνία με Pokemon Bank και GO.
Τιμητική διάκριση για τον Shigeru Miyamoto
King of Nintendo, First of His Name κ.λπ.
Αλλαγή προτεραιοτήτων για την Game Freak
Προσπάθεια προώθησης των νέων ΙΡ της εταιρείας.
Kirby's Extra Epic Yarn
Μαζεύοντας τις κλωστές που ολοκληρώνουν μια ιστορική πορεία.
Yo-Kai Watch 3
Yokai με άρωμα Αμερικής.
Luigi's Mansion
Τρισδιάστατη, νοσταλγική επιστροφή.
Το Nintendo Switch ξεπέρασε σε πωλήσεις το GameCube
Δείτε ποιοι είναι οι πιο πετυχημένοι τίτλοι της κονσόλας.
Το μέλλον της σειράς Dragon Quest
Η αποδοχή της σειράς στη Δύση και σκέψεις για επόμενα παιχνίδια.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet