Αφιερωμένο σε «άγνωστες ιστορίες» του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η Dice έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Battlefield V, αφιερωμένο στο single player κομμάτι του τίτλου, το War Stories mode, μέσα από το οποίο οι παίκτες θα βιώσουν μια σειρά από «ανείπωτες» ιστορίες από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Παρακολουθώντας τα διάφορα αποσπάσματα του trailer, μπορούμε να πούμε ότι οι παραπάνω ιστορίες μπορεί να αποδειχτούν αρκετά έντονες.

Ανάμεσα στις ιστορίες θα έχουμε το “Nordlys”, όπου οι παίκτες θα αντιστέκονται στην εισβολή των Γερμανών στη Νορβηγία, καθώς και το “Under No Flag”, όπου οι παίκτες θα αναλάβουν να ολοκληρώσουν μια αποστολή σαμποτάζ πίσω από τις γραμμές του εχθρού.

Το  Battlefield V αναμένεται να τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 20 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

  • To Battlefiled 1 ειχε αξιοπρεπέστατο (αν και μικρό σε διάρκεια ) campaign .
    Το Battefield 5 ακολουθεί τα χναρια του 1 οπότε σίγουρη αγορά για μένα

Τελευταία Σχόλια

ναι!! τέτοια υπέροχη υποστήριξη θέλουμε, όπως το Dying Light!! ^_^
Νόμιμο αλλά όχι ηθικό. Δικαίωμα της κάθε nintendo να κινηθεί όπως θελει. Όμως το gaming χρωστάει πάρ...
Αλληλεγγύη από έτερο παθόντα!

Δεν θυμόμουν αν είχε κυκλοφορήσει ποτέ σε retail και έκανα το λάθος χθες να κάνω αναζήτηση στο skrou...
Τι ξοδεύουν σε χαρτιά, πλαστικά και διανομές τότε; Για να φαίνεται στα ράφια των καταστημάτων μάλλον...
το patch αφορα τις retail εκδοσεις τελικα μονο, η digital ειναι οκ.
απο την αλλη, αν ειχατε την bet...
σε εκοψε κ εσένα το discord ε;