Και, κατ' επέκταση, από τη Luminous Productions. 

Το νέο στούντιο της Square Enix, η Luminous Productions, από ό,τι φαίνεται δεν άλλαξε μόνο στόχους, αλλά και τον επικεφαλής της ομάδας, αφού ο Hajime Tabata ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Square Enix και, κατ' επέκταση, από τη Luminous Productions. Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής Ιάπωνας δημιουργός ανακοίνωσε: "Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την κυκλοφορία του Final Fantasy XV, το οποίο ήταν ένα σημαντικό project για μένα, το οποίο δεν θα είχε υλοποιηθεί χωρίς τη βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου. Για αυτό το λόγο πρέπει να ευχαριστήσω τον κόσμο και παράλληλα να ανακοινώσω την παραίτησή μου από τη Square Enix αλλά και από τη Luminous Productions.

Μέσα από το χρονικό διάστημα της ανάπτυξης του τίτλου, απέκτησα αρκετή εμπειρία με τη Square Enix και αφιερώθηκα πλήρως στην ανάπτυξη του Final Fantasy XV. Οπότε, με την ολοκλήρωση του τίτλου άδραξα την ευκαιρία να παραιτηθώ από την ανάπτυξη/ επίβλεψη του Final Fantasy XV και να κυνηγήσω το επόμενο μου project, το οποίο θα είναι μια ακόμη πρόκληση μετά την ανάπτυξη του Final Fantasy XV. Τέλος, την επιμέλεια και ανάπτυξη του επεισοδίου Ardyn έχει αναλάβει το στούντιο της Luminous Productions, στο οποίο παρέδωσα τη δάδα, διότι πιστεύω πως αυτή η ομάδα ταλαντούχων νέων θα δημιουργήσει κάτι εξαιρετικό".

Το ταξίδι του Σταύρου ξεκίνησε το 1997 με το Final Fantasy VII. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε η αγάπη και αναζήτηση για τα JRPG και τα japanese games γενικότερα. Αγαπημένες ασχολίες μου είναι τα anime, tv series, να αράζω με φίλους και να παίζουμε και να περνάμε καλά με όποια local co-op παιχνίδια έχουν απομείνει…

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Τελευταία Σχόλια

ναι!! τέτοια υπέροχη υποστήριξη θέλουμε, όπως το Dying Light!! ^_^
Νόμιμο αλλά όχι ηθικό. Δικαίωμα της κάθε nintendo να κινηθεί όπως θελει. Όμως το gaming χρωστάει πάρ...
Αλληλεγγύη από έτερο παθόντα!

Δεν θυμόμουν αν είχε κυκλοφορήσει ποτέ σε retail και έκανα το λάθος χθες να κάνω αναζήτηση στο skrou...
Τι ξοδεύουν σε χαρτιά, πλαστικά και διανομές τότε; Για να φαίνεται στα ράφια των καταστημάτων μάλλον...
το patch αφορα τις retail εκδοσεις τελικα μονο, η digital ειναι οκ.
απο την αλλη, αν ειχατε την bet...
σε εκοψε κ εσένα το discord ε;