Μέσα από τη διάθεση νέων SDK εργαλείων.

Η Microsoft επιβεβαίωσε μέσα από το επίσημο developer blog της ότι το Xbox Live θα κάνει την εμφάνισή του σε iOS και Android συσκευές. Η υπηρεσία θα έρθει στα iOS και Android μέσω μιας νέας σειράς SDK εργαλείων για προγραμματιστές, με την ονομασία "Game Stack", συνδυάζοντας τις πλατφόρμες ανάπτυξης παιχνιδιών, τις υπηρεσίες της Microsoft και άλλα, συμπεριλαμβανομένων των Azure, PlayFab, DirectX, Visual Studio, App Center και Havok, σε ένα ενιαίο οικοσύστημα.

"Τα τελευταία 16 χρόνια, το Xbox Live έχει γίνει μια από τις πιο ζωντανές και αφοσιωμένες gaming κοινότητες στον κόσμο. Είναι επίσης ένα ασφαλές και ολοκληρωμένο δίκτυο που έχει διασπάσει τα όρια στον τρόπο με τον οποίο οι gamers συνδέονται μεταξύ των συσκευών", αναφέρεται σε ένα σημείο στην ανάρτηση, "Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που το Xbox Live έγινε κομμάτι του Microsoft Game Stack, παρέχοντας identity και community υπηρεσίες. Κάτω από το Game Stack, το Xbox Live θα επεκτείνει τις cross-platform ικανότητές του, καθώς εισάγουμε ένα νέο SDK που φέρνει αυτήν την κοινότητα στο iOS και σε συσκευές Android".

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο επίσημο developer blog της Microsoft.

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Απομάκρυνση της Nintendo από την αγορά mobile
Προσπάθεια για καλύτερη αξιοποίηση των IPs της και επιστροφή στις κονσόλες.
Η Codemasters απέκτησε τα δικαιώματα του WRC
Για τα πέντε επόμενα χρόνια.
Έρχεται το Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered
Κοντά μας προς το τέλος του καλοκαιριού.
Πρώτο δείγμα gameplay από το NieR Re[in]carnation
Από το πλαίσιο των φετινών Famitsu Dengeki Game Awards.
Έφτασε τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα το Terraria
Άκρως ικανοποιητικό νουμερο για indie τίτλο.
Νέες πληροφορίες για το Pokemon Home
Απλές και premium λειτουργίες, επικοινωνία με Pokemon Bank και GO.
Σε κατάσταση αναμονής η ανάπτυξη του The Elder Scrolls: Legends
Στον “πάγο” η διάθεσή του για τις κονσόλες.
Το Red Bull M.E.O. επιστρέφει για ακόμη μια φόρα
Ξεκίνησε η νέα σεζόν του μεγαλύτερου διεθνούς mobile gaming τουρνουά
Ρεκόρ πωλήσεων για το Call of Duty Mobile
Mε 100 εκ. downloads την πρώτη του εβδομάδα.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet