Με την αμέριστη υποστήριξη της Microsoft.

Μια από τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις στο αποψινό Nindies Direct ήταν και η ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Cuphead - Don't Deal With the Devil για το Nintendo Switch εντός του ερχόμενου μήνα.

Το Cuphead, το 2D platformer του StudioMDHR, βάζει τους παίκτες στο ρόλο του Cuphead, του ομώνυμου χαρακτήρα, και του αδελφού του, οι οποίοι αναγκάζονται να εμπλακούν σε αναμετρήσεις με μοχθηρούς αντιπάλους, με σκοπό να ολοκληρώσουν τη συμφωνία που είχαν συνάψει με το διάβολο και να σώσουν τη ψυχή τους. Η ξέφρενη δράση του παιχνιδιού και τα ιδιαίτερα εικαστικά, που ανάγουν σε κινούμενα σχέδια από την εποχή του Μεσοπολέμου, κατέκτησαν τις καρδιές πολλών παικτών παγκοσμίως, με το παιχνίδι να έχει λάβει πολλά βραβεία μέχρι σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κυκλοφορία του Cuphead στο Switch οφείλεται στη Microsoft και είναι σημαντική για δυο λόγους: αφενός, γιατί είναι το πρώτο console exclusive παιχνίδι της εταιρείας που διατίθεται σε άλλη κονσόλα και αφετέρου γιατί η κυκλοφορία του Cuphead θα συνοδευτεί από επιτεύγματα και άλλα χαρακτηριστικά του Xbox Live, επιβεβαιώνοντας τις πρόσφατες φήμες για στενότερη συνεργασία μεταξύ Microsoft και Nintendo.

Το Cuphead αναμένεται να κυκλοφορήσεις στις 19 Απριλίου μέσω του Nintendo eShop, ενώ όσοι το επιθυμούν, μπορούν να το προαγοράσουν από σήμερα.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκινάνε ένα βράδυ Χριστουγέννων όπου αποκτώ το πρώτο μου Game Boy και γίνομαι αυτόματα (χωρίς να το ξέρω τότε) οπαδός της Nintendo. Ακολουθεί μια κονσόλα PlayStation (σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία) και από τότε η δεσποινίδα Croft εισβάλει στη ζωή μου. Έκτοτε, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει πολύ. Παραμένω φανατικός οπαδός των φορητών και των 3rd person Action Adventures (Tomb Raider! Prince of Persia! Assassin’s Creed??) μόνο που προτιμώ να απολαμβάνω τίτλους στην οθόνη του PC (γιατί είμαι φαν και των RTS!). Από εκεί και πέρα δεν θα πω όχι σε ένα καλό βιβλίο, πολλές καλές σειρές, άπειρες καλές ταινίες και βόλτες με καλή παρέα.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Connection Haunted - Review
Μερικοί servers καλύτερα να μένουν άδειοι.
Tο μεγαλύτερο project στην ιστορία της FromSoftware θα είναι το Elden Ring
Και διερευνήσεις για κοινά στοιχεία με το Game of Thrones.
Το Doom Eternal έρχεται στο Xbox Game Pass
Στις αρχές του επόμενου μήνα.
Νέο trailer για το Dragon Quest XI S - Definitive Edition
Καθώς το παιχνίδι ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις.
"Πολεμικές ιστορίες" από τους Spencer, Hines και Howard των Xbox και Bethesda
Μια ξεχωριστή στιγμή για τη βιομηχανία.
Αποκάλυψη νέας cloud gaming υπηρεσίας από την Amazon
Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στην εν λόγω κατηγορία υπηρεσιών.
Νέο trailer για το NieR Replicant ver.1.22474487139
Μαζί με επιβεβαίωση της ημερομηνίας διάθεσης.
Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet