Για νέα -άγνωστη- αλλά όχι μακρινή ημερομηνία.

Η Team Meat ανακοίνωσε ότι το Super Meat Boy Forever θα «χάσει το παράθυρο» της κυκλοφορίας του μέσα στον Απρίλιο. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από το λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter, όπου αναφέρεται ότι θα μπορούσαν, εάν έδιναν την ψυχή, το σώμα τους και την κοινωνική τους ζωή, να καταφέρουν να διαθέσουν τον τίτλο μέσα στον Απρίλιο, αλλά επέλεξαν να μην το κάνουν γιατί πολύ απλά "αυτό είναι χαζό". Η ομάδα αναφέρει: "Η Team Meat δεν είναι κάποιο studio ανάπτυξης που ανήκει σε μια Evil Asshat εταιρία, που ορίζει το τι και πώς να κάνει. Είμαστε αρκετά τυχεροί για να έχουμε τον έλεγχο του τρόπου με τον οποίο εργαζόμαστε".

Το ευχάριστο, για τους φίλους της σειράς, είναι ότι -σύμφωνα με την εταιρεία- η νέα ημερομηνία διάθεσης, η οποία θα γίνει γνωστή μέσα από το επόμενο trailer του τίτλου, θα είναι μεν μετά τον Απρίλιο, αλλά όχι πολύ μακριά.

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.
Marvel's Avengers - Preview
Πρώτες εντυπώσεις, βασισμένες στην closed beta.
Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5
Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…
Μετάθεση κυκλοφορίας του Halo Infinite
Ακόμα ένα θύμα του Covid…
Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ξεπέρασε τα 5 εκ. αντίτυπα το Final Fantasy VII Remake
Με το μεγαλύτερο μερίδιο να αφορά στις digital πωλήσεις.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Έρχεται στην επομένη γένια το Temtem
Προσφέροντας ένα νέο "massively multiplayer creature-collection" ταξίδι.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet