Τέσσερα νέα project για τους φίλους της σειράς.

Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί από τη Nintendo, η Game Freak ανακοίνωσε την πρόοδο της εταιρείας επάνω σε τέσσερα νέα projects, τα οποία αναμένονται να γίνουν σταδιακά διαθέσιμα και αφορούν σε διαφορετικές πτυχές του πασίγνωστου franchise Pokemon, περιλαμβάνοντας κυρίως ανακοινώσεις νέων τίτλων και εφαρμογών. Αν και οι ανακοινώσεις ήταν αρκετές, εν τούτοις θα εστιάσουμε σε τέσσερις από αυτές, οι οποίες και ουσιαστικά αφορούν την αγορά της Ευρώπης.

Η πρώτη σημαντική ανακοίνωση αφορά στην κυκλοφορία του sequel του Detective Pikachu, ένας τίτλος που θα γίνει διαθέσιμος στο μέλλον για το Nintendo Switch. Μια συνέχεια του τίτλου της σειράς Detective Pikachu ήταν δεδομένη, λόγω της αίσθησης που προκάλεσε ο πρώτος τίτλος και λόγω της πορείας της ομώνυμης ταινίας. Δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες για την ώρα, εκτός του ότι το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Creatures Inc., θα ολοκληρώσει την αρχική ιστορία του παιχνιδιού και θα περιλαμβάνει ένα διαφορετικό φινάλε σε σχέση με αυτό της ταινίας.

Στον τομέα των εφαρμογών, δύο νέες εφαρμογές αναμένονται να εμφανιστούν στο μέλλον. Η πρώτη ακούει στο όνομα Pokemon Sleep, η οποία χρησιμοποιεί τις συνήθειες ύπνου του εκάστοτε χρήστη για να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία gameplay. Η εν λόγω εφαρμογή θα χρησιμοποιεί ένα επιπλέον περιφερειακό, το Pokemon Go Plus +, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο Pokemon Go, ενώ αναμένεται να διατεθεί εντός του 2020. Η άλλη εφαρμογή ακούει στο όνομα Pokemon Masters και είναι το προϊόν σύμπραξης της Nintendo και της DeNA. Αναμένεται να διατεθεί σε συσκευές με λειτουργικό iOS και Android εντός της τρέχουσας χρονιάς, και θα περιλαμβάνει μάχες Pokemon εναντίων θρυλικών εκπαιδευτών, όπως ο Brock, η Misty, ο Blue και η Cynthia.

Η τελευταία ανακοίνωση αφορά στη διάθεση του Pokemon Home, μιας cloud-based εφαρμογής που θα ενώσει τα οικοσυστήματα που υποστηρίζουν τους πιο γνωστούς τίτλους Pokemon. Οι χρήστες θα μπορούν να συνδέσουν την πρόοδό τους στο Pokemon Go, στα Pokemon Let's Go! Pikachu & Eevee, όπως επίσης και στο Pokemon Bank, θα μπορούν να μεταφέρουν τα Pokemon τους στα νέα παιχνίδια Pokemon Sword & Shield και θα μπορούν να κάνουν online ανταλλαγές δίχως να χρειάζεται να μπουν στα ίδια τα παιχνίδια. Το Pokemon Home αναμένεται να διατεθεί στις αρχές του 2020, ενώ δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το κόστος της υπηρεσίας και για το αν οι συνδρομές από το Pokemon Bank θα μπορούν να μεταφέρονται στο Home.

Να σημειώσουμε καταληκτικά πως, όσοι ενδιαφέρονται, θα μπορούν πλέον να προμηθευτούν κάποια από τα 151 διαφορετικά πουκάμισα, με σχέδια των Pokemon της πρώτης γενιάς, ενώ ανανεώνουμε το ραντεβού μας με την The Pokemon Company για την επόμενη εβδομάδα και το Pokemon Direct που θα είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στα Pokemon Sword & Shield.

Όλα ξεκινάνε ένα βράδυ Χριστουγέννων όπου αποκτώ το πρώτο μου Game Boy και γίνομαι αυτόματα (χωρίς να το ξέρω τότε) οπαδός της Nintendo. Ακολουθεί μια κονσόλα PlayStation (σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία) και από τότε η δεσποινίδα Croft εισβάλει στη ζωή μου. Έκτοτε, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει πολύ. Παραμένω φανατικός οπαδός των φορητών και των 3rd person Action Adventures (Tomb Raider! Prince of Persia! Assassin’s Creed??) μόνο που προτιμώ να απολαμβάνω τίτλους στην οθόνη του PC (γιατί είμαι φαν και των RTS!). Από εκεί και πέρα δεν θα πω όχι σε ένα καλό βιβλίο, πολλές καλές σειρές, άπειρες καλές ταινίες και βόλτες με καλή παρέα.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Συνεχίζεται η εμπορική επιτυχία του Nintendo Switch
Με το Animal Crossing να βρίσκεται στις 22.4 εκ. πωλήσεις.
Othercide - Review
Μάνα είναι μόνο μία.
Παράθυρο κυκλοφορίας για το Last Days of Lazarus
Νέος horror τίτλος, από τον δημιουργό του Gray Dawn.
Panzer Paladin - Mini Review
Ξεπερνώντας τη λεπτή γραμμή μεταξύ νοσταλγίας και παρωχημένης τεχνοτροπίας.
Ανακοινώθηκε το Pikmin 3 Deluxe
Η επιστροφή των Pikmin με όλο το DLC, αλλά και με νέο περιεχόμενο. 
Tiny Racer - Mini Review
"Θέλω να γίνω Micro Machines στη θέση του Micro Machines!".
Έρχεται το Ever Forward της Pathea Games
Το νέο project από τους δημιουργούς του My Time at Portia.
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Metamorphosis
Ένας adventure τίτλος με μια ιστορία βασισμένη στον Κάφκα.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet