Επιστροφή στην κλασική σειρά στρατηγικής.

Την επιστροφή της σε ένα κλασικό και μακρόχρονο franchise στρατηγικής ανακοίνωσε η Koei Tecmo, με την ανάπτυξη του Romance of the Three Kingdoms XIV. Πρόκειται για μια σειρά που έχει τις ρίζες της στη δεκαετία του 1980 και αντλεί υλικό από το γνωστό λογοτεχνικό, ιστορικό έργο της Κίνας. Με το επεισόδιο αυτό οι δημιουργοί θα προσπαθήσουν να αφηγηθούν ξανά τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα κατά την περίοδο της πτώσης της δυναστείας των Han, όπου γίνονταν μάχες για διεκδικήσεις εδαφών μεταξύ τριών βασιλείων.

Το Romance of The Three Kingdoms XIV θα περιλαμβάνει διπλωματία, απόκτηση και διαχείριση εδαφών και το ruler-based σύστημα από τα RTK9 και RTK11 ώστε να επιστρέψει στη σειρά το κλασικό gameplay. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι ενέργειες -διαχείριση εδαφών, πολιτική και μάχες- θα λαμβάνουν χώρα σε έναν χάρτη. Επίσης, θα υπάρχει μεγαλύτερη ατομικότητα μεταξύ των χαρακτήρων με αξιωματικούς και από τα Τρία Βασίλεια όπως οι Liu Bei και Guan Yu. Τέλος, η Koei Tecmo αναφέρει ότι το Romance of the Three Kingdoms XIV θα διαθέτει το σύστημα "Evolved Artificial Intelligence" ούτως ώστε η πρόκληση προς τον παίκτη σε διάφορα playthroughs να είναι υψηλή.

Το Romance of the Three Kingdoms XIV θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020 σε PS4 και PC.

Τσέκαρε το βίντεο

Ήταν το 1982, όταν ο πατέρας μου, μου χάρισε έναν "κλώνο" κονσόλας Atari που ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα. Σήμερα, αν και με δύο παιδιά βρίσκουμε χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, ενώ τις νύχτες ανοίγουμε και κανένα βιβλίο high fantasy ή βλέπουμε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Α, και ακούμε classic rock...

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet