Νέα modes, δύο expansions και... Alan Wake (;)

Η Remedy αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδιά της για το Control, μέσα από τη δημοσιοποίηση του DLC roadmap για αυτό. Όπως αναφέρει η δημιουργός, θα έχουμε τόσο το Photo Mode όσο και ένα νέο mode με την ονομασία “Expeditions”, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα αργότερα μέσα στο τρέχον έτος.

Το Photo Mode θα είναι το πρώτο που θα γίνει διαθέσιμο αργότερα μέσα στο φθινόπωρο, επιτρέποντας στους παίκτες να κρατούν snapshots μέσα από το Oldest House. Το Expeditions mode πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του μέσα στον Δεκέμβριο, προσφέροντας μια σειρά από νέο endgame περιεχόμενο, στο οποίο η Jesse θα χρειαστεί να βοηθήσει την Security Chief στην εξερεύνηση του μυστηριώδους Formation και των γύρω περιοχών του. Και τα δύο modes θα γίνουν διαθέσιμα υπό τη μορφή δωρεάν DLC.

Έπειτα θα έχουμε τη διάθεση του πρώτου επί πληρωμή DLC/ expansion, με την ονομασία “The Foundation”, στις αρχές του επόμενου χρόνου, μέσα από το οποίο θα έχουμε την προσθήκη νέων story missions "που θα βυθίζουν τους παίκτες στην ιστορία του Oldest House". Κατόπιν εντολής του Διοικητικού Συμβουλίου, η Jesse θα διερευνήσει το "τι κρύβεται κάτω από το Bureau", καθώς θα προσπαθεί να αποκαταστήσει την τάξη στο Foundation και στο ίδιο το Oldest House.

Το δεύτερο επί πληρωμή DLC/ expansion, με την ονομασία "AWE", μοιάζει να έχει σχέση με το Alan Wake, αφού η εικόνα του roadmap (κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για μεγέθυνση) έχει την ίδια γραμματοσειρά με το Alan Wake και με κύρια αποστολή του Bureau's Investigations Sector να είναι η εξέταση των "Altered World Events". Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα μέσα του 2020 για να μάθουμε περισσότερα.

Τα δύο expansions του Control θα είναι διαθέσιμα για αγορά ως standalone πακέτα για Xbox One, PlayStation 4 και PC καθώς γίνονται διαθέσιμα ή θα μπορούν να αποκτηθούν ως μέρος του Season Pass του τίτλου. Να σημειωθεί ότι το The Foundation DLC θα κυκλοφορήσει πρώτα στο PlayStation 4.

Έκθεση εικόνων

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Και στο Xbox Series X το Quantum Error
Ένα "cosmic horror" shooter πρώτου προσώπου.
Στοιχεία για τον κόσμο του Immortals Fenyx Rising
Χωρισμένος σε επτά διαφορετικές περιοχές.
Εξαγορά της Bethesda από τη Microsoft
Όλα τα στούντιο και οι μεγάλες σειρές υπό την αιγίδα του Xbox.
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Balan Wonderworld
Action-platformer από τους Yuji Naka, Naoto Oshima και Square Enix.
Νέο trailer για το Mafia Definitive Edition
Η άνοδος του Tommy Angelo.
Μικρότερο το campaign του Cyberpunk 2077 από αυτό του The Witcher 3
Και αποκάλυψη των απαιτήσεων συστήματος από το νέο επεισόδιο Night City Wire.
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Observer: System Redux
Launch τίτλος σε PlayStation 5 και Xbox Series X/ S.
Η Bandai Namco απέκτησε τη Reflector Entertainment
Τη δημιουργό του επερχόμενου Unknown 9: Awakening.
Το PS5 θα τρέχει καλύτερα επιλεγμένους τίτλους του PS4
Επίσημες πληροφορίες για το upgrade τίτλων του PS4.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

to 2o expansion ΦΩΝΑΖΕΙ cross over με Alan Wake! Μετά τα άπειρα easter eggs που εχει το βασικό παιχνίδι, θα ταιριάξει πολύ να συνδεθούν και τα δύο σε μία ιστορία κ θα μπορέσει να ειναι κ ο τρόπος επαναφοράς του Αλαν-ιου στον πραγματικό κόσμο

There are no comments posted here yet