Mε 100 εκ. downloads την πρώτη του εβδομάδα.

Ένα ρεκόρ, του οποίου κάτοχος ως τώρα ήταν το Mario Kart Tour, ήρθε να καταρίψει η μεταφορά του γνωστού franchise Call of Duty σε mobile συσκευές με το Call of Duty Mobile. Το πόνημα του Τimi Studio, θυγατρικό στούντιο της Tencent, το οποίο κυκλοφόρησε προ εβδομάδας σε συσκεύες Android και iOS, έσπασε αισίως το φράγμα των 100 εκατομμυρίων λήψεων παγκοσμίως, σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις του Sensor Tower Store Intelligence. O mobile τίτλος κατάφερε να ξεπεράσει το Mario Kart Tour, του οποίου τα downloads κατά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του ανήλθαν στα 90 εκατομμύρια, και να αφήσει αρκετά πίσω άλλους μεγάλους συναφείς τίτλους όπως το PUBG και το Fortnite με 28 και 22,5 (μόνο στο App Store) εκατομμύρια αντιστοίχως.

Η πλεοψηφία των λήψεων του τίτλου ήρθε από κινητά με λειτουργικό σύστημα iOS, με το ποσοστό να ανέρχεται στο 55.7% του συνολικού όγκου λήψεων, ενώ η χώρα που έδειξε να προτιμάει περισσότερο το παιχνίδι είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με 17,3 εκατομμύρια λήψεις (16.9%) με την Ινδία και την Βραζιλία να ακολουθούν με 13,7 και 7,1 εκατομμύρια λήψεις αντιστοίχως.

Παρά το γεγονός ότι ο τίτλος διατίθεται δωρεάν στα ψηφιακά καταστήματα των κινητών Android και Apple, δεν λείπουν από αυτόν οι in-game αγορές, οι οποίες, σύμφωνα πάντα με το γνωστό site, υπολογίζονται να έφεραν στα ταμεία 17,7 εκατομμύρια δολλάρια ή, αλλιώς, 0,17 δολλάρια ανα παίκτη, με τις Η.Π.Α. να κατέχουν και πάλι τα πρωτεία, με 7,6 εκατομμύρια δολλάρια αγορών στον τίτλο της Activision. Iδιαίτερα υψηλά νούμερα για τη σειρά, με την αγορά του mobile gaming να φαντάζει “πεδίο δόξης λαμπρόν” για μελλοντικές επενδύσεις της αμερικανικής εταιρίας.

Τσέκαρε το βίντεο

Το σωτήριον έτος 2000 ο Δημήτρης, σε ηλικία 6 ετών, έμπλεξε με κακές παρέες. Συγκεκριμένα, ο αδελφός του και η παρέα του, του έδωσαν να κρατήσει στα χέρια του πρώτη φορά το dualshock του PSX. Αυτό ήταν! Ενώ αυτοί ξέμπλεξαν και συνέχισαν τις ζωές τους κανονικά, στον Δημήτρη το μικρόβιο "έκατσε " και φαίνεται ότι θα μείνει για τα καλά. 20 χρόνια και 10 κονσόλες μετά, ο Δημήτρης συνεχίζει με αμείωτη αγάπη να καταναλώνει action-adventures, RPGs, shooters, platforms, indies και γενικότερα οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο του που έχει να του πει μια όμορφη ιστορία.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Απομάκρυνση της Nintendo από την αγορά mobile
Προσπάθεια για καλύτερη αξιοποίηση των IPs της και επιστροφή στις κονσόλες.
Η Codemasters απέκτησε τα δικαιώματα του WRC
Για τα πέντε επόμενα χρόνια.
Έρχεται το Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered
Κοντά μας προς το τέλος του καλοκαιριού.
Πρώτο δείγμα gameplay από το NieR Re[in]carnation
Από το πλαίσιο των φετινών Famitsu Dengeki Game Awards.
Έφτασε τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα το Terraria
Άκρως ικανοποιητικό νουμερο για indie τίτλο.
Νέες πληροφορίες για το Pokemon Home
Απλές και premium λειτουργίες, επικοινωνία με Pokemon Bank και GO.
Σε κατάσταση αναμονής η ανάπτυξη του The Elder Scrolls: Legends
Στον “πάγο” η διάθεσή του για τις κονσόλες.
Το Red Bull M.E.O. επιστρέφει για ακόμη μια φόρα
Ξεκίνησε η νέα σεζόν του μεγαλύτερου διεθνούς mobile gaming τουρνουά
Τα DOOM, DOOM II και DOOM 3 επιστρέφουν
Σε οικιακές κονσόλες και φορητές συσκευές.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Angry Birds που είστε δεν σας βλέπω :') πλάκα πλάκα καλά τα πήγε και καλό παιχνίδι είναι και τζαμπε... μια χαρά για να κάψεις ώρες σε λεωφορείο, αεροπλάνο, πλοίο τρένο... μέχρι εκεί... άντε και σε κανένα μάθημα

This comment was minimized by the moderator on the site

Τεραστια επιτυχία για την activision που δε μασάει, βλέπει οτι οσο κ αν φωνάζει η μειοψηφία, τα κέρδη που βγάζει απο τα microtransactions υπερκαλύπτουν τη "ζημιά" στην εικόνα του franchise, για την ωρα τουλάχιστον.

There are no comments posted here yet