Απλές και premium λειτουργίες, επικοινωνία με Pokemon Bank και GO.

Λίγο πριν την επίσημη διάθεση της υπηρεσίας, η The Pokemon Company έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για το πώς αναμένεται να λειτουργήσει η νέα υπηρεσία αποθήκευσης, μεταφοράς και ανταλλαγών Pokemon, το Pokemon Home, από τις διαφορετικές πλατφόρμες όπου συναντά κανείς τίτλους της σειράς Pokemon.

Προαπαιτούμενο για τη χρήση της υπηρεσίας είναι η ύπαρξη ενός Nintendo Account, στον οποίο θα πρέπει να είναι συνδεδεμένο τόσο το Nintendo Switch, όσο και η φορητή συσκευή στην οποία και μπορούμε να εγκαταστήσουμε την εφαρμογή, καθώς έτσι θα διασφαλίζεται η πρόσβαση στα ίδια κουτιά απ' όπου και αν συνδέεται κανείς, ενώ παράλληλα θα μπορούμε να μεταφέρουμε Pokemon από κουτιά σε παιχνίδια και αντίστροφα, ή ακόμα και να κάνουμε ανταλλαγές οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούμε. Η έκδοση της εφαρμογής για το Switch θα μπορεί να συνδέεται με τα Pokémon Sword & Shield και τα Pokémon: Let's Go, Pikachu! & Let's Go, Eevee!, ενώ η υποστήριξη για το Pokémon GO θα επέλθει μέσω μελλοντικού update. Επιπλέον, η εφαρμογή Pokemon Home θα διαθέτει ενσωματωμένο και ένα National Pokedex, το οποίο και θα καταγράφει τα πλάσματα που θα μεταφέρουμε από τα παιχνίδια, με ξεχωριστές καταχωρήσεις για τα ειδικά formes, όπως τα Mega Evolutions και τα Gigantamaxes. 

To Pokemon Home θα εμπεριέχει μια Premium συνδρομή, η οποία εξαρτάται από το χρόνο χρήσης που επιθυμεί ο χρήστης, και μια δωρεάν, η οποία θα περιλαμβάνει πιο περιορισμένες λειτουργίες. Και οι δύο εκδόσεις της υπηρεσίας θα υποστηρίζουν τις ανταλλαγές μέσω GTS, κάτι που έλειπε από τα Pokemon Sword & Shield, ενώ κάποιες λειτουργίες θα διατίθενται αποκλειστικά σε μια εκ των δύο εκδόσεων. Τέλος, οι παίκτες που έχουν Pokemon στα κουτιά του Pokemon Bank, θα μπορούν να τα μεταφέρουν στην υπηρεσία Pokemon Home μόνο αν έχουν premium συνδρομή, ενώ τα Pokemon που θα μεταφέρονται από τα Pokemon Let's Go, Pikachu! & Let's Go, Eevee, δεν θα μπορούν να επιστρέφουν στα αρχικά παιχνίδια.

Το Pokemon Home αναμένεται να διατεθεί τον ερχόμενο μήνα, με τιμές συνδρομής που ξεκινούν από 2,99 δολάρια για συνδρομή ενός μήνα, 4.99 δολάρια για συνδρομή που καλύπτει 90 μέρες και 15.99 δολάρια για ετήσιες συνδρομές. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε τις ακόλουθες εικόνες, που παρέχουν περισσότερες λεπτομέρειες για τις διαφορές και τις λειτουργίες της υπηρεσίας.

 

Έκθεση εικόνων

Όλα ξεκινάνε ένα βράδυ Χριστουγέννων όπου αποκτώ το πρώτο μου Game Boy και γίνομαι αυτόματα (χωρίς να το ξέρω τότε) οπαδός της Nintendo. Ακολουθεί μια κονσόλα PlayStation (σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία) και από τότε η δεσποινίδα Croft εισβάλει στη ζωή μου. Έκτοτε, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει πολύ. Παραμένω φανατικός οπαδός των φορητών και των 3rd person Action Adventures (Tomb Raider! Prince of Persia! Assassin’s Creed??) μόνο που προτιμώ να απολαμβάνω τίτλους στην οθόνη του PC (γιατί είμαι φαν και των RTS!). Από εκεί και πέρα δεν θα πω όχι σε ένα καλό βιβλίο, πολλές καλές σειρές, άπειρες καλές ταινίες και βόλτες με καλή παρέα.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Συνεχίζεται η εμπορική επιτυχία του Nintendo Switch
Με το Animal Crossing να βρίσκεται στις 22.4 εκ. πωλήσεις.
Othercide - Review
Μάνα είναι μόνο μία.
Παράθυρο κυκλοφορίας για το Last Days of Lazarus
Νέος horror τίτλος, από τον δημιουργό του Gray Dawn.
Panzer Paladin - Mini Review
Ξεπερνώντας τη λεπτή γραμμή μεταξύ νοσταλγίας και παρωχημένης τεχνοτροπίας.
Ανακοινώθηκε το Pikmin 3 Deluxe
Η επιστροφή των Pikmin με όλο το DLC, αλλά και με νέο περιεχόμενο. 
Tiny Racer - Mini Review
"Θέλω να γίνω Micro Machines στη θέση του Micro Machines!".
Έρχεται το Ever Forward της Pathea Games
Το νέο project από τους δημιουργούς του My Time at Portia.
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Metamorphosis
Ένας adventure τίτλος με μια ιστορία βασισμένη στον Κάφκα.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Το σπιτάκι τους...

This comment was minimized by the moderator on the site

There are no comments posted here yet