Από το πλαίσιο των φετινών Famitsu Dengeki Game Awards.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν τα φετινά Famitsu Dengeki Game Awards, κατά τη διάρκεια των οποίων είχαμε τη δημοσίευση ενός μικρού σε διάρκεια video με gameplay από το NieR Re[in]carnation. Να θυμίσουμε ότι το NieR Re[in]carnation είχε ανακοινωθεί στα τέλη Μαρτίου κατά την διάρκεια ενός stream για την επέτειο των 10 χρόνων της σειράς, και είναι ένας τίτλος που αναπτύσσεται για mobile συσκευες (iOS & Android) από την Applibot, ενώ η CyDesignation έχει αναλάβει τον σχεδιασμό των χαρακτήρων.

Εκτός από τη δημοσίευση του παραπάνω video, είχαμε και ένα video message από τους  Yosuke Saito (Producer), Yoko Taro (Creative Director) και Daichi Matsukawa (Director), κατά τη διάρκεια του οποίου ο Yoko Taro -λέγοντας ότι το κοινό συνεχίζει να ρωτάει αν το NieR Re[in]carnation θα περιλαμβάνει gacha ή όχι- ανάφερε ότι ήρθε η ώρα να επιβεβαιώσουν επίσημα πως θα περιλαμβάνει gacha. Ο Matsukawa, από την πλευρά του, δήλωσε ότι το παιχνίδι θα είναι τόσο εκπληκτικό σε όλες τις πτυχές που δεν θα νομίζουμε ότι είναι ένα παιχνίδι για mobile συσκευές. Τέλος, το τρίο αποκάλυψε ότι η τοποθεσία που παρουσιάζεται στο gameplay video είναι ένα συγκεκριμένο μέρος στο οποίο θα φτάσετε καθώς παίζετε μέσω του main story του NieR Re[in]carnation.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Απομάκρυνση της Nintendo από την αγορά mobile
Προσπάθεια για καλύτερη αξιοποίηση των IPs της και επιστροφή στις κονσόλες.
Η Codemasters απέκτησε τα δικαιώματα του WRC
Για τα πέντε επόμενα χρόνια.
Έρχεται το Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered
Κοντά μας προς το τέλος του καλοκαιριού.
Έφτασε τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα το Terraria
Άκρως ικανοποιητικό νουμερο για indie τίτλο.
Νέες πληροφορίες για το Pokemon Home
Απλές και premium λειτουργίες, επικοινωνία με Pokemon Bank και GO.
Σε κατάσταση αναμονής η ανάπτυξη του The Elder Scrolls: Legends
Στον “πάγο” η διάθεσή του για τις κονσόλες.
Το Red Bull M.E.O. επιστρέφει για ακόμη μια φόρα
Ξεκίνησε η νέα σεζόν του μεγαλύτερου διεθνούς mobile gaming τουρνουά
Ρεκόρ πωλήσεων για το Call of Duty Mobile
Mε 100 εκ. downloads την πρώτη του εβδομάδα.
Τα DOOM, DOOM II και DOOM 3 επιστρέφουν
Σε οικιακές κονσόλες και φορητές συσκευές.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet