Μέσω μιας σειράς από trailers.

Η Devolver Digital αποφάσισε να δώσει στην δημοσιότητα μια σειρά από trailers για το Serious Sam 4, και επίσης επιβεβαίωσε ότι οι κάτοχοι Xbox One και PlayStation 4 θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι το 2021 για να δοκιμάσουν τον τίτλο. Να σημειώσουμε ότι ο τίτλος θα κάνει κανονικά την εμφάνισή του σε PC και Google Stadia τον Αύγουστο που μας έρχεται.

Το Serious Sam 4 αναπτύσσεται από την Croteam και θα αποτελεί ένα prequel της σειράς Serious Sam. Οι developers του τίτλου χρησιμοποιούν ένα νέο "Legion System", το οποίο θα μπορεί να βάζει στον κόσμο του παιχνιδιού περισσότερους από 10.000 εχθρούς ταυτόχρονα. Επιπλέον, θα πρέπει να περιμένουμε όλες τις τυπικές over-the-top ενέργειες για τις οποίες είναι γνωστοί οι τίτλοι Serious Sam. Το campaign mode θα μπορεί να παιχτεί single player, ενώ θα υποστηρίζει έως και τέσσερις online παίκτες για co-op, με ένα οπλοστάσιο που θα αποτελείται από νέα αλλά και παλιά όπλα για να διαλέξουν.

Τα trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η Devolver Digital είναι αφιερωμένα στους εχθρούς, την μουσική, τις μάχες, τα όπλα και το Legion System. Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα trailers. 

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Connection Haunted - Review
Μερικοί servers καλύτερα να μένουν άδειοι.
Tο μεγαλύτερο project στην ιστορία της FromSoftware θα είναι το Elden Ring
Και διερευνήσεις για κοινά στοιχεία με το Game of Thrones.
Το Doom Eternal έρχεται στο Xbox Game Pass
Στις αρχές του επόμενου μήνα.
Νέο trailer για το Dragon Quest XI S - Definitive Edition
Καθώς το παιχνίδι ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις.
"Πολεμικές ιστορίες" από τους Spencer, Hines και Howard των Xbox και Bethesda
Μια ξεχωριστή στιγμή για τη βιομηχανία.
Αποκάλυψη νέας cloud gaming υπηρεσίας από την Amazon
Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στην εν λόγω κατηγορία υπηρεσιών.
Νέο trailer για το NieR Replicant ver.1.22474487139
Μαζί με επιβεβαίωση της ημερομηνίας διάθεσης.
Έτοιμο το επόμενο expansion του Nioh 2
Με διάθεση στα μέσα Οκτωβρίου.
Nexomon: Extinction - Review
Pokémon στη θέση των Pokémon.
Νωρίτερα η διάθεση του Remothered: Broken Porcelain
Επτά μέρες νωρίτερα η επίσκεψή μας στο Ashmann Inn.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet