Κοντά μας προς το τέλος του καλοκαιριού.

Η Square Enix έκανε γνωστό πως η Remastered έκδοση του Final Fantasy Crystal Chronicles πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της και στην αγορά της Ευρώπης στα τέλη του ερχόμενου καλοκαιριού.

Η νέα έκδοση του παιχνιδιού θα ενσωματώνει βελτιώσεις σε οπτικό και ακουστικό τομέα, με ενισχυμένα περιβάλλοντα και ήχους, καθώς επίσης και νέο voice acting. Ακόμα, θα περιλαμβάνονται και νέα Dungeons προς εξερεύνηση με παρέα -πιο εύκολα από ποτέ, αφού θα υποστηρίζεται και η λειτουργία για cross-play, η οποία θα επιτρέπει σε έως και τέσσερις παίκτες συνολικά, να συνδεθούν online ακόμα και απο διαφορετικές πλατφόρμες, και να ασχοληθούν με το multiplayer τμήμα του παιχνιδιού.

Υπενθυμίζουμε πως το Final Fantasy Crystal Chronicles έγινε διαθέσιμο για πρώτη φορά πίσω στο 2004, ως αποκλειστικός τίτλος του GameCube ενώ η Remastered έκδοσή του ανακοινώθηκε πριν από περίπου δύο χρόνια, με την αρχική ημερομηνία διάθεσής της να ήταν προγραμματισμένη για τα τέλη του περασμένου έτους. Αργότερα, έλαβε αναβολή για τις 23 του περασμένου Γενάρη, και από τότε αναβλήθηκε για ακόμα μία φορά με στόχο την κυκλοφορία της μέσα στο καλοκαίρι του 2020.

Το Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα από τα αντίστοιχα ψηφιακά καταστήματα της εκάστοτε πλατφόρμας, στις 27 Αυγούστου, για PS4, Nintendo Switch και κινητές συσκευές (iOS & Android). Παρακάτω, μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα και να παρακολουθήσετε το Release Date Trailer της νέας έκδοσης του παιχνιδιού.

Τσέκαρε το βίντεο

Έκθεση εικόνων

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αλλαγή ημερομηνίας για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Με νέα περίοδο κυκλοφορίας, μέσα στο 2021.
Marvel's Avengers - Preview
Πρώτες εντυπώσεις, βασισμένες στην closed beta.
Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του DIRT 5
Μια εβδομάδα επιπλέον στο pit lane…
Trailer για το Remothered: Broken Porcelain
Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.
Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077
Ανακαλύπτοντας τους μηχανισμούς και τον κόσμο του.
Ξεπέρασε τα 5 εκ. αντίτυπα το Final Fantasy VII Remake
Με το μεγαλύτερο μερίδιο να αφορά στις digital πωλήσεις.
Ανακοινώθηκε το Hood: Outlaws & Legends
Ένα 4v4 multiplayer heist τίτλος για την τρέχουσα και επόμενη γενιά μηχανημάτων.
Συνεχίζεται η εμπορική επιτυχία του Nintendo Switch
Με το Animal Crossing να βρίσκεται στις 22.4 εκ. πωλήσεις.
Othercide - Review
Μάνα είναι μόνο μία.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Ωραίος τίτλος, που τον έπαιξα στην εποχή του εκεί που έπρεπε. Δεν ξέρω αν θέλω να ασχοληθώ και πάλι μαζί του.

There are no comments posted here yet