Έφτασε τα 50 εκ. αντίτυπα.

Η CD Projekt RED ανακοίνωσε ότι η σειρά  The Witcher έχει καταφέρει να φτάσει συνολικά τα 50 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις.

Τα παιχνίδια με τον Geralt έχουν αποδειχθεί πιο δημοφιλή από ποτέ, και σε αυτό έχει παίξει τον ρόλο του και η επιτυχία που σημείωσε η σειρά The Witcher στο Netflix, καθώς και η πρόσφατη κυκλοφορία στο Nintendo Switch του The Witcher 3. Στην πραγματικότητα, το 2019 ήταν η καλύτερη χρονιά για τις πωλήσεις του The Witcher 3 από τη στιγμή που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, το 2015.

Θυμίζουμε ότι το παραπάνω milestone έρχεται λίγες μέρες μετά τα πέμπτα “γενέθλια” του The Witcher 3, όπου ο Music Director της CD Projekt RED Marcin Przybylowicz, συγκέντρωσε μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών, οι οποίοι αναδημιούργησαν το main theme του παιχνιδιού. Τέλος, αναφέρουμε ότι η CD Projekt RED έχει αναφέρει ότι θα ξεκινήσει να εργάζεται επάνω σε ένα νέο τίτλο Witcher μόλις ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του Cyberpunk 2077. 

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Το παιχνιδι εχει επικες διαστασεις απο καθε αποψη. Το προβλημα μου ειναι πως δεν εχω 200 ωρες να του αφιερωσω... και το κοιταζω στο ραφι

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι διαμάντι, τι θησαυρό έχουν στα χέρια τους! Το πιο καταπληκτικό βέβαια είναι ο τρόπος που του φέρονται, άλλοι στη θέση τους θα το είχαν ξεζουμίσει. Και γι'αυτό επίσης τους αξίζουν πολλά μπράβο.

There are no comments posted here yet