Διαθέσιμο μέσα στο φθινόπωρο.

Οι Natsume Inc. και Rising Star Games ανακοίνωσαν πως η επερχόμενη προσθήκη στην κλασική farm-simulator RPG σειρά "Harvest Μoon" θα κάνει την εμφάνισή της και στο PlayStation 4.

Όπως δηλώνει ο Hiro Maekawa, πρόεδρος και CEO της Natsume: "Η σειρά Harvest Moon έχει μεγάλο ιστορικό στις πλατφόρμες της Sony, περιλαμβάνοντας κυκλοφορίες στο πρώτο PlayStation, το PlayStation 2, το 3 και το 4, καθώς επίσης και στα PS Vita και PSP". Σχετικά με το νέο παιχνίδι, ο ίδιος έχει αναφέρει: "Το Harvest Moon: One World θα ενσωματώνει έναν καινούριο τρόπο εξερεύνησης, που οι έμπειροι παίκτες θα απολαύσουν όσο και οι νέοι. Ανά τις δεκαετίες, το Harvest Moon έχει εξελιχθεί αλλά πάντα διατηρεί την παραδοσιακή, οικογενειακή farming διασκέδαση, για την οποία είναι γνωστή η σειρά. Η καινούρια μηχανή και τα νέα γραφικά θα αναβαθμίσουν την εμπειρία αυτή για το 2020. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιώδεις να μοιραστούμε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά του Harvest Moon: One World, μέσα στους επόμενους μήνες".

Το Harvest Moon: One World -που ανακοινώθηκε νωρίτερα τον Μάιο αποκλειστικά για το Nintendo Switch- αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει σε PS4 και Nintendo Switch μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο.

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Neversong - Review
Ένα σκοτεινό παραμύθι για το παιδικό, ψυχικό τραύμα.
Ημερομηνίες για τη beta του Marvel’s Avengers
Ένας Αύγουστος γεμάτος δόκιμες.
Αλλαγές στο σύστημα των side quests θα έχει το Assassin’s Creed Valhalla
Όπως αναφέρει ο Narrative Director του τίτλου.
Νέο ορόσημο στην εμπορική πορεία του PUBG
Συπληρώνοντας λιγότερα από τρία χρόνια στην αγορά.
Ghost of Tsushima - Review
Τα χρώματα του ανέμου.
Κανονικά συνεχίζεται η ανάπτυξη του Babylon's Fall
Μέσα τους επόμενους μήνες θα έχουμε νεοτέρα για τον τίτλο.
Launch trailers για το Ghost of Tsushima
Ένα εξ ανατολής και ένα για την Δύση.
Κανονικά η διάθεση του Crysis Remastered στο Nintendo Switch
Παρά την καθυστέρηση των υπόλοιπων εκδόσεών του.
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Assassin's Creed: Valhalla
Και νέο gameplay υλικό για το παιχνίδι.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet