Με την Kojima Productions να προετοιμάζεται για το επόμενό της project.

Με τον όρο "επιτυχή" χαρακτήρισε ο Hideo Kojima την πορεία του Death Stranding στην αγορά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιαπωνική σελίδα Livedoor (και μεταφράστηκε από το VGC), καθώς επίσης έκανε γνωστό πως ξεκίνησε η χρηματοδότηση για το επόμενο project της Kojima Productions.

Όπως αναφέρει ο Ιάπωνας δημιουργός: "Αναμφισβήτητα πετύχαμε τους στόχους μας, περιλαμβάνοντας και την αποκατάσταση του κόστους από την ανάπτυξή του, οπότε αποτελεί ένα επιτυχές αποτέλεσμα. Αναμένουμε ακόμα για την κυκλοφορία του σε PC, και έχουμε εξασφαλίσει τις προετοιμασίες για το επόμενό μας project, επομένως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας". Το Death Stranding κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο και κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση των UK Charts κατά την εβδομάδα της διαθεσής του, με το Call of Duty: Modern Warfare να το κράτησε μακριά από την πρωτιά, ενώ παράλληλα αποτέλεσε και τον μεγαλύτερο τίτλο του PlayStation για το 2019, έπειτα από το Days Gone της Bend Studios.

Παρόλο που δεν έχει γίνει γνωστός ο -μέχρις στιγμής- ακριβής αριθμός πωλήσεων του Death Stranding σε παγκόσμιο επίπεδο, αξίζει να αναφερθεί πως στο Ηνωμένο Βασίλειο καταγράφηκαν 3.000 πωλήσεις από τις retail εκδόσεις του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας από τη διάθεσή του, νούμερο που είναι πανομοιότυπο με τον αντίστοιχο αριθμό των retail αντιτύπων που πωλήθηκαν για τα The Orer 1866 και Bloodborne εντός της ίδιας χώρας και για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης, ο Kojima διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να αποκτά τα πνευματικά δικαιώματα των Silent Hill και Metal Gear Solid, καθώς αναφέρθηκε με συντομία και στο επόμενο project της ομάδας του, λέγοντας μόνο πως εργάζεται επάνω σε αυτό ενεργά και ότι δεν μπορεί να αναφέρει περισσότερα, διότι βρίσκεται ακόμα σε πρώιμα στάδια προγραμματισμού, ενώ δεν έκρυψε την αναστάτωσή του για την ακύρωση που δέχτηκε ένα μη ανακοινωμένο και "μεγάλο project" του ίδιου, σημειώνοντας: "Είμαι ιδιαίτερα αναστατωμένος, αλλά έτσι είναι η βιομηχανία των παιχνιδιών".

Το Death Stranding κυκλοφορεί ήδη σε PS4, ενώ αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 14 Ιουλίου και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet