Το Xenoblade Chronicles στην πρώτη θέση.

Με το ντεμπούτο του βρέθηκε το Xenoblade Chronicles: Definitive Edition στο No.1 των retail πωλήσεων στην Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα. Το Animal Crossing: New Horizons έπεσε στο No.2 με μειωμένες πωλήσεις κατά 50%, και τα Call of Duty: Modern Warfare, Grand Theft Auto V και FIFA 20 παρέμειναν στην τρίτη, τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.

Αρκετοί τίτλοι της Sony μπήκαν ξανά στην πρώτη δεκάδα, λόγω των εκπτώσεων που είναι μέρος της καμπάνιας Days of Play. Το Days Gone ανέβηκε στην έκτη θέση, το The Last of Us: Remastered στην ένατη και το PlayStation VR: Worlds στην δέκατη. Εκτός Top 10 βρέθηκαν τα Maneater, Saints Row: The Third Remastered και Mario Kart 8: Deluxe, το οποίο κατέγραψε μείωση πωλήσεων κατά 63% μέσα σε εφτά ημέρες.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις στην Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

  1. Xenoblade Chronicles: Definitive Edition
  2. Animal Crossing: New Horizons
  3. Call of Duty: Modern Warfare
  4. Grand Theft Auto V
  5. FIFA 20
  6. Days Gone
  7. Star Wars Jedi: Fallen Order
  8. Minecraft (Switch)
  9. The Last of Us: Remastered
  10. PlayStation VR Worlds

Το gaming μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητα μου από την εποχή του PlayStation αν και η εισαγωγή μου στον χώρο έγινε πιο πριν με το SNES. Απολαμβάνω ό,τι έχει σχέση με Action RPGs, 3rd person Action-Adventures, FPS και VR. Η μουσική είναι η μεγάλη μου αγάπη και πάντα υπάρχει χρόνος για καλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet