Παρά την επένδυση της Tencent.

Η OtherSide Entertainment, το studio ανάπτυξης του Warren Spector –δημιουργού των System Shock, Deus Ex και Epic Mickey- ξεκαθάρισε ότι εξακολουθεί να συμμετέχει στην ανάπτυξη του System Shock 3, παρόλο που τον προηγούμενο μήνα έγινε γνωστό ότι η κινεζική εταιρεία τεχνολογίας Tencent απέκτησε τα δικαιώματα για το παιχνίδι. Να σημειώσουμε ότι την περίοδο της παραπάνω ανακοίνωσης, το studio με έδρα το Τέξας ανέφερε ότι η Tencent θα «προωθούσε το franchise του System Shock», αλλά από εκείνη την στιγμή δεν προσέφερε περαιτέρω ενημερώσεις για την κατάσταση.

Αυτό άλλαξε πριν από λίγες μέρες, όπου η community manager της OtherSide, Alyssa Marshall, μέσα από ένα μήνυμα της στο forum της εταιρείας, ανέφερε τα εξής: "Συμμετέχουμε ακόμα, αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό πολύ περισσότερο αυτή τη στιγμή. Όταν μας επιτραπεί να δημοσιοποιούμε περισσότερες πληροφορίες, θα το κάνουμε".

Να θυμίσουμε ότι η OtherSide αναζητούσε επενδύσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του 2019, από την στιγμή που αποχώρησε από τη Starbreeze τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους, αποκτώντας πίσω τα publishing rights του System Shock 3. Το System Shock 3 αναπτύσσεται κατόπιν άδειας από την Nightdive Studios που κατέχει τα δικαιώματα για το franchise των System Shock, η οποία ετοιμάζει το δικό της remake του System Shock.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

απο την αρχη αυτο αλλα κ το remake του 1ου φαινονταν να εχουν περιεργη παραγωγη. ειναι κριμα να βλεπεις ενα τοσο σημαντικο κ θρυλικο franchise να τρώει τοσο χτύπημα στα βράχια.

There are no comments posted here yet