Με σκοπό τη διάθεση retail τίτλων της πρώτης σε περισσότερες περιοχές.

Η Wired Productions έκανε γνωστή τη συμφωνία της με την Koch Media, με την οποία πρόκειται να επεκτείνει τη διανομή των retail εκδόσεων από τους επερχόμενους τίτλους της αγγλικής εταιρείας, σε επιλεγμένες περιοχές εντός της Ευρώπης, της Ανατολικής και Νότιας Ασίας, καθώς και της Ωκεανίας.

Όπως αναφέρει ο Klemens Kundratitz, CEO της Koch Media, σχετικά με την εν λόγω συνεργασία: "Πάντα ψάχνουμε παρόχους για να έρθουμε σε συμφωνία, με νέο και εκπληκτικό περιεχομένο. Γι' αυτό χαιρόμαστε που θα εργαστούμε με τη Wired Productions στο πολλά υποσχόμενο πρόγραμμά της. Όλες οι ομάδες μας ανυπομονούν να αξιοποιήσουν τη θέση μας ως συνεργάτες με έναν από τους κορυφαίους physical publishers σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζοντας το επερχόμενο πορτφόλιο με τη δική μας και την παγκόσμια τεχνογνωσία. Οι νέες παραγωγές και η υψηλή ποιότητα της Wired Productions θα μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε μία μακροχρόνια συνεργασία, σε ένα ευρύ τμήμα της gaming αγοράς."

Από την άλλη πλευρά, ο Business Development Manager της Wired Productions, Mauro Zullo, προσθέτει: "Στην Wired, κάνουμε ό,τι μπορούμε με κάθε developer που συνεργαζόμαστε, και αυτή η συμφωνία με την Koch Media αποτελεί το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της Wired Productions. Εξελισσόμαστε συνεχώς και αναπτύσσουμε την ομάδα μας, και όπου η τεχνογνωσία είναι διαθέσιμη, χρησιμοποιούμε αυτό τον πόρο. Η εμπειρία της Koch Media στη διανομή είναι κορυφαία για όλους, και είμαστε ευτυχής που έχουμε τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε στενά με αυτούς στο Those Who Remain και στο εντυπωσιακό μας πορτφόλιο που εξελίσσεται."

Το Those Who Remain θα αποτελεί τον πρώτο τίτλο της Wired Productions που πρόκειται να επωφεληθεί από τη συγκεκριμένη συμφωνία, καθώς θα ακολουθήσουν τα Deliver Us The Moon, AVICII Invector και The Falconeer, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως υπάρχουν πλάνα για επέκταση της συμφωνίας, ώστε να βρίσκεται σε ισχύ έως και για ολόκληρο το 2022.

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet