Ένα νέο survival horror adventure για PS4 και Switch

To The Coma 2: Vicious Sisters, ένας survival horror adventure τίτλος από την μακρινή Κορέα, έγινε γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Nintendo Switch αργότερα μέσα στον τρέχοντα μήνα, προσφέροντας μια συνέχεια της σκοτεινής ιστορίας που παρουσιάστηκε στο The Coma: Recut, έχοντας ως νέα πρωταγωνίστρια την Mina Park. Να σημειώσουμε ότι ο τίτλος θα λειτουργεί επίσης και ως αυτόνομη ιστορία.

Ως δευτερεύων χαρακτήρας από το πρώτο παιχνίδι, η Mina βρίσκει τον εαυτό της να πρέπει να επιβιώσει σε μια σκοτεινή, σκιώδη διάσταση, προσπαθώντας να αποφύγει να πέσει στα νύχια του Dark Song, ενός ψυχωτικού slasher. Καθώς οι παίκτες θα βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση, θα μπορούν να εξερευνήσουν την περιοχή της Sehwa, όμως θα πρέπει να είναι έτοιμοι για κάποιες «πολύ επικίνδυνες συναντήσεις» και να επιβιώσουν τη νύχτα.

Το The Coma 2: Vicious Sisters θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Nintendo Switch στις 19 Ιουνίου, προσφέροντας πολλαπλά τέλη και μια άκρως ατμοσφαιρική ιστορία, που θα εξερευνήσει θέματα φιλίας, εκφοβισμού και πίεσης.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Neversong - Review
Ένα σκοτεινό παραμύθι για το παιδικό, ψυχικό τραύμα.
Ημερομηνίες για τη beta του Marvel’s Avengers
Ένας Αύγουστος γεμάτος δόκιμες.
Αλλαγές στο σύστημα των side quests θα έχει το Assassin’s Creed Valhalla
Όπως αναφέρει ο Narrative Director του τίτλου.
Νέο ορόσημο στην εμπορική πορεία του PUBG
Συπληρώνοντας λιγότερα από τρία χρόνια στην αγορά.
Ghost of Tsushima - Review
Τα χρώματα του ανέμου.
Κανονικά συνεχίζεται η ανάπτυξη του Babylon's Fall
Μέσα τους επόμενους μήνες θα έχουμε νεοτέρα για τον τίτλο.
Launch trailers για το Ghost of Tsushima
Ένα εξ ανατολής και ένα για την Δύση.
Κανονικά η διάθεση του Crysis Remastered στο Nintendo Switch
Παρά την καθυστέρηση των υπόλοιπων εκδόσεών του.
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Assassin's Creed: Valhalla
Και νέο gameplay υλικό για το παιχνίδι.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet