Για το Nintendo Switch.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου Pokémon Present, η Pokémon Company ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει έναν ολοκαίνουργιο τίτλο Pokémon Snap για το Nintendo Switch.

Θυμίζουμε ότι ο αρχικός τίτλος Pokémon Snap είχε κυκλοφορήσει πριν από περίπου 20 χρόνια για το Nintendo 64, βάζοντας τους παίκτες να προσπαθήσουν να αιχμαλωτίσουν όλα τα Pokémon της τότε γενιάς, χωρίς τη χρήση κάποιας pokéball, αλλά μέσα από τον φακό μιας φωτογραφικής μηχανής.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο Pokémon Snap για την υβριδική κονσόλα της Nintendo δεν δόθηκαν, αλλά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τίτλο θα αποκαλυφθούν σύντομα. "Το Nintendo Snap, το οποίο κυκλοφόρησε στο N64 πριν από κάτι περισσότερο από 20 χρόνια, έρχεται στο Nintendo Switch με έναν εντελώς νέο τρόπο", δήλωσε η Nintendo.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Όλες οι ανακοινώσεις που είδαμε στο Nacon Connect
Vampire, νέα IP, επιστροφή του Test Drive, συνεργασίες κ.α.
Το Neversong έρχεται στις κονσόλες
Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του στους υπολογιστές.
Το Bake 'n Switch θα έρθει και στο PS4
Όπως αποκάλυψε η ομάδα ανάπτυξης.
Gameplay από το Hellpoint
Ένα Sci-fi souls-like RPG για κονσόλες και PC.
Αναβολή στη διάθεση του Crysis Remastered
Μετά τα “άσχημα δείγματα γραφής” από το υλικό που διέρρευσε.
Gameplay trailer από το Ary and the Secret of Seasons
Ένα νέο platforming adventure για κονσόλες και PC.
Πιθανή ημερομηνία διάθεσης του Crysis Remastered
Μαζί με ένα ολοκαίνουργιο trailer.
Namco Museum Archives Vol. 1 & 2 - Mini Review
Γιατί τέτοιο "άρμεγμα";

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (4)

This comment was minimized by the moderator on the site

ουτε στην εποχη του 1ου που ημουν πιτσιρικι δε μπορουσα να καταλαβω το νοημα αυτου του τιτλου

This comment was minimized by the moderator on the site

Αδιάφορο μέχρι αηδίας. Αυτό και το άλλο το έκτρωμα που έβγαλαν με το καφέ και το καθάρισμα των δοντιών! Τουλάχιστον ας ανακοινώσουν έναν Let's Go τίτλο στο Johto. Αυτό έχει ενδιαφέρον και είναι και αρκετά διασκεδαστικό!

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν νομίζω πως χρειάζεται η ανακοίνωση κάποιων Let's Go! τίτλων με θεματική το Johto. Ας κάνουν καλύτερα άλλα remakes, ή να πάνε σε επόμενη γενιά. Αρκετά με τις gimmick-ιές.

This comment was minimized by the moderator on the site

Βλέπεις κάτι αξιαγάπητο και το ονομάζεις έκτρωμα επειδή δεν σου αρέσει εσένα χωρίς να λαμβάνεις υπόψη σε ποιους απευθύνεται.

There are no comments posted here yet