Αναζητά προσωπικό για τη θέση του Principal Software Engineer.

Η NetherRealm έχει ξεκινήσει να αναζητά προσωπικό για πρόσληψη, που θα εργαστεί επάνω στα νέα κεφάλαια τόσο του Injustice όσο και του Mortal Kombat για την επομένη γενιά. Πιθανώς ο επόμενος τίτλος που θα κυκλοφορήσει από την NetherRealm να είναι το Injustice 3, καθώς είχαμε την κυκλοφορία του Mortal Kombat 11 πέρυσι, και το studio εναλλάσσεται μεταξύ των δύο fighting franchises.

Σύμφωνα με τo job listing, το studio χρειάζεται έναν Principal Software Engineer για να βοηθήσει στη δημιουργία των γραφικών που έχουν οραματιστεί για τις κονσόλες της επόμενης γενιάς για τα franchises Mortal Kombat και Injustice, με την NetherRealm να θέλει να προσφέρει μια υπερσύγχρονη τεχνολογία γραφικών για τα PS5 και Xbox Series X.

Να θυμίσουμε ότι ο κύκλος του Mortal Kombat 11 “ολοκληρώθηκε” με την κυκλοφορία του Aftermath expansion τον περασμένο μήνα, και με το Injustice 2 να έχει κυκλοφορήσει το 2017, φαίνεται ότι θα έχουμε μια επιστροφή της fighting σειράς που βασίζεται στο σύμπαν της DC Comics.

Τέλος, μέσα στον Αύγουστο θα πραγματοποιηθεί το DC FanDome event, κατά τη διάρκεια του οποίου πιθανότατα θα δούμε κάτι για τον νέο τίτλο της NetherRealm. Ίσως δούμε ακόμη και κάτι για το επερχόμενο Batman της Warner και ίσως να μάθουμε επάνω σε τι εργάζεται η Rocksteady, μετά την κυκλοφορία του Batman: Arkham Knight πριν από πέντε χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

PS5: Τα περιφερειακά που θα είναι συμβατά από το PS4
Wireless Headsets, VR Aim, DualShock 4, εν μέρει, κ.α.
Την Πέμπτη το επόμενο State of Play της Sony
Με επικέντρωση κυρίως σε τίτλους για τα PlayStation 4 και PSVR.
Απολογισμός από την παρουσίαση του Halo: Infinite
Ενώ free-to-play θα είναι το multiplayer τμήμα του παιχνιδιού.
Σε ανάπτυξη βρίσκεται νέος AAA τίτλος από την People Can Fly
Action-adventure κατηγορίας, για τα συστήματα νέας γενιάς.
Αλλαγμένο θα είναι το επόμενο Earthlock
Με real-time combat μηχανισμούς, για την τρέχουσα και την επόμενη γενιά.
Ανακοινώθηκε το Balan Wonderworld
Ένας νέος 3D action-platformer τίτλος από τη Square Enix.
Αποκαλύφθηκαν οι απαιτήσεις συστήματος για το The Medium
Και εκτενέστερο δείγμα gameplay από τον νέο τίτλο της Bloober Team.
Ανακοινώθηκε το Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
Ένα JRPG από τους δημιουργούς της σειράς Suikoden. 
Δίχως microtransactions το Godfall
Προσεγγίζοντας μη "game as a service" στρατηγική.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet