Με πλήρη περιγραφή, στιγμιότυπα και ημερομηνία διάθεσής του.

Με πρόσφατη διαρροή που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα από το Game Ratings Board της Κορέας, έγινε γνωστός ο τίτλος του νέου παιχνιδιού Crash Bandicoot, ενώ διέρρευσαν εκ νέου και ορισμένα στιγμιότυπα από ένα trailer, καθώς και η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το Crash Bandicoot 4 It’s About Time -σύμφωνα με τις διαρροές- θα λαμβάνει χώρα στο μακρινο 1998, καθώς ο Crash, χαλαρώνοντας και εξερευνόντας το νησί του, εντοπίζει μία μυστηριώδη μάσκα κρυμμένη στη σπηλιά "Lani-Loli". Όπως αποκαλύπτεται στη συνέχεια, αυτή αποτελεί μία από τις Quantum Masks και πιθανότατα γνωρίζει τον φίλο του πρωταγωνιστή μας, ονόματι "Aku-Aku". Με την επιστροφή των εν λόγω μασκών και την εμφάνιση του Quantum Rift κοντά στους ήρωες, αυτοί αποφασίζουν να επέμβουν σε διαφορετικούς χρόνους και διαστάσεις προκειμένου να σταματήσουν όποιον κρύβεται πίσω από αυτά που συμβαίνουν.

Με την νεότερη διαρροή που έγινε μέσα από το 4Chan, έγινε επίσης γνωστό πως η νέα περιπέτεια του Crash και της παρέας του αναπτύσσεται από την Toys for Bob -η ομάδα που έχει εργαστεί προηγουμένως και στο Crash Bandicoot Trilogy Remake, καθώς και ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει οριστεί για τις 9 του ερχόμενου Οκτώβρη για PS4 και Xbox One.

Αξίζει να αναφερθεί πως μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter -και πιθανότατα λόγω των παραπάνω διαρροών- η Toys For Bob ανακοίνωσε πως αναμένεται να γνωστοποιήσει στις 22 Ιουνίου, περισσότερες πληροφορίες για το επόμενό της παιχνίδι.

 

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τα στιγμιότυπα που διέρρευσαν.

Έκθεση εικόνων

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Το PS5 θα τρέχει καλύτερα επιλεγμένους τίτλους του PS4
Επίσημες πληροφορίες για το upgrade τίτλων του PS4.
NBA 2K21 - Review
Life in the bubble.
Gameplay από την έκδοση του DiRt 5 στο Xbox Series S
Ένα γρήγορο ταξίδι στην Ιταλία.
Αποκαλύφθηκε το Hogwarts Legacy
Νέος τίτλος που βασίζεται στο σύμπαν "Harry Potter".
Αρχές Δεκεμβρίου η διάθεση του Twin Mirror
Αdventure της Dontnod, με επιρροές από τη σειρά Twin Peaks.
Τον Οκτώβριο η κυκλοφορία του Amnesia: Rebirth
Διαθέσιμο και νέο trailer για τον επερχόμενο τίτλο.
Ημερομηνία κυκλοφορίας του Ghostrunner
Ένας action τίτλος τρίτου πρόσωπου, σε ένα cyberpunk περιβάλλον.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet