Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του νέου τίτλου.

Με την ημερομηνία της διάθεσής του να απέχει μόλις λιγότερο από ένα μήνα, η Sucker Punch Productions - η αμερικανική ομάδα που βρίσκεται πίσω από τη σειρά Infamous - έκανε γνωστό μέσα από σχετικό tweet από τον επίσημο λογαριασμό του επερχόμενου τίτλου της στο Twitter, ότι "έπειτα από χρόνια σκληρής δουλειάς, το Ghost of Tsushima μετέβη σε κατάσταση gold". Κοινώς, η διαδικασία ανάπτυξής του έχει ολοκληρωθεί και ξεκινάει εκείνη της αντιγραφής του σε retail αντίτυπα, προκειμένου να είναι έτοιμο να διατεθεί στα ράφια των καταστημάτων με την κυκλοφορία του προς τα μέσα του επόμενου μήνα.

Ο τίτλος πρόκειται να μας μεταφέρει στην πολύ μακρινή δεκαετία του 1270, όταν η Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου δέχεται την πρώτη εισβολή της Μογγολικής Αυτοκρατορίας υπό την ηγεσία του αδίστακτου και διόλου υπερεκτιμημένου Khotun Khan, ο οποίος προσπαθεί να συλλέξει κάθε πληροφορία που αφορά στους Σαμουράι και θα συντελέσει παράλληλα στον αφανισμό τους. Αναλαμβάνοντας το ρόλο του Jin Sakai, ο παίκτης θα κληθεί να προβάλλει αντίσταση στην εν λόγω εισβολή και να προστατέψει την πατρίδα του, καθώς θα αναγκαστεί σύντομα να εγκαταλείψει την έντιμη, πολεμική τέχνη που έμαθε από τους προγόνους του και να μετατραπεί σε "Ghost", προκειμένου να αντιμετωπίσει τη θανάσιμη απειλή που προελαύνει στα πάτρια εδάφη του.

Το Ghost of Tsushima αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Ιουλίου, αποκλειστικά για το PS4.

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Το PS5 θα τρέχει καλύτερα επιλεγμένους τίτλους του PS4
Επίσημες πληροφορίες για το upgrade τίτλων του PS4.
NBA 2K21 - Review
Life in the bubble.
Gameplay από την έκδοση του DiRt 5 στο Xbox Series S
Ένα γρήγορο ταξίδι στην Ιταλία.
Αποκαλύφθηκε το Hogwarts Legacy
Νέος τίτλος που βασίζεται στο σύμπαν "Harry Potter".
Αρχές Δεκεμβρίου η διάθεση του Twin Mirror
Αdventure της Dontnod, με επιρροές από τη σειρά Twin Peaks.
Τον Οκτώβριο η κυκλοφορία του Amnesia: Rebirth
Διαθέσιμο και νέο trailer για τον επερχόμενο τίτλο.
Ημερομηνία κυκλοφορίας του Ghostrunner
Ένας action τίτλος τρίτου πρόσωπου, σε ένα cyberpunk περιβάλλον.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (4)

This comment was minimized by the moderator on the site

FF7, LoU2, GoT.... fcuk η μερα εχει μονο 24 ωρες

This comment was minimized by the moderator on the site

Toσα πολλα παιχνίδια τόσο λιγος (ελευθερος ) χρόνος.

This comment was minimized by the moderator on the site

Το παιχνίδι μου έχει κεντρίσει την προσοχή και πραγμάτικά αυτό που με παρακινεί είναι Η ΕΛΕΙΨΗ ΜΕ ΒΕΛΑΚΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ (μακάρι να το υλοποιήσουν σωστά & έξυπνα). Τα τοπία είναι πέραν του δέοντος μαγευτικά, ατμοσφαιρικά τόσο mesmerizing όσο και με την απαραίτητη μουντίλα και φαίνεται να έχει ωραία σκηνοθετική υλοποίηση και μουσικάρα, όσο για την μάχη περιμένω να δω το review. Έχω φτιάξει...

Το παιχνίδι μου έχει κεντρίσει την προσοχή και πραγμάτικά αυτό που με παρακινεί είναι Η ΕΛΕΙΨΗ ΜΕ ΒΕΛΑΚΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ (μακάρι να το υλοποιήσουν σωστά & έξυπνα). Τα τοπία είναι πέραν του δέοντος μαγευτικά, ατμοσφαιρικά τόσο mesmerizing όσο και με την απαραίτητη μουντίλα και φαίνεται να έχει ωραία σκηνοθετική υλοποίηση και μουσικάρα, όσο για την μάχη περιμένω να δω το review. Έχω φτιάξει playlist με ανάλογες ταινίες που θα το...συνοδεύσω: Οι επτά σαμουράι, Ran, Yojimbo, Kagemusha, The Hidden Fortress, Sanjuro, Throne of Blood.

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

Όσο περνάει ο καιρός σαν να μην με νοιάζει για αυτό.

There are no comments posted here yet