Launch τίτλος για τα PlayStation 5 και Xbox Series X.

Σύμφωνα με ένα Δελτίο Τύπου, το Marvel’s Avengers θα γίνει διαθέσιμο και στην επομένη γενιά κονσόλων που βρίσκεται προ των πυλών. Συγκεκριμένα, όσοι θα έχουν στα χέρια τους την έκδοση του παιχνιδιού για την τρέχουσα γενιά (PS4, Xbox One), θα μπορούν να πραγματοποιήσουν αναβάθμιση στην έκδοση για την επόμενη γενιά χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος, ανεξάρτητα από το εάν οι παίκτες θα μεταφερθούν από το PlayStation 4 στο PlayStation 5 ή από το Xbox One στο Xbox Series X.

Με τη μετάβαση στην επομένη γενιά, θα μπορεί να μεταφερθεί το προφίλ των παικτών και η πρόοδος που έχουν σημειώσει μέσα στον τίτλο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να μπορούν να συνεχίσουν από εκεί που έχουν σταματήσει. Επιπλέον, ο τίτλος θα υποστηρίζει την δυνατότητα για cross-gen play μεταξύ των κονσόλων της "ίδιας οικογενείας". Δηλαδή οι παίκτες του PlayStation 5 θα μπορούν να παίζουν με τους φίλους τους στο PlayStation 4 και οι παίκτες του Xbox Series X θα μπορούν να συνδεθούν με τους φίλους τους στο Xbox One.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο τίτλος θα διαθέτει εξαιρετικά γρήγορους χρόνους φόρτωσης, boosted αναλύσεις και fidelity, βελτιωμένες υφές, τεχνολογία ray tracing και άλλα. Η εμπειρία που θα αποκομίζουν οι παίκτες του στο PlayStation 5 θα είναι απρόσκοπτη και δυναμική, αξιοποιώντας πλήρως την εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα του SSD, τους haptics μηχανισμούς του PS5 DualSense και τον εντυπωσιακό ήχο. Τέλος, για να προσαρμόσουν πλήρως την οπτική τους εμπειρία, το PS5 θα παρέχει επίσης στους παίκτες την επιλογή για τη λειτουργία Enhanced Graphics Mode ή High Framerate.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις λειτουργίες του τίτλου στα Xbox Series X, Stadia και PC θα γίνουν διαθέσιμες αργότερα.

Περισσότερα για το Marvel’s Avengers στο PlayStation 5 μπορείτε να βρείτε στο PlayStation Blog όπου ο Gary Snethen, Διευθύνων Σύμβουλος της Crystal Dynamics, αναφέρει λεπτομερώς τι θα μπορούν να περιμένουν οι παίκτες από το Marvel's Avengers.

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Ο Spidey έρχεται στο Marvel's Avengers
Αποκλειστικά στην έκδοση του τίτλου για τις κονσόλες της Sony.
Τι επιφυλάσσει η Season 4 του Tekken 7
Αρκετές βελτιώσεις και σημαντικές προσθήκες στον τίτλο.
Έρχεται το Ever Forward της Pathea Games
Το νέο project από τους δημιουργούς του My Time at Portia.
PS5: Τα περιφερειακά που θα είναι συμβατά από το PS4
Wireless Headsets, VR Aim, DualShock 4, εν μέρει, κ.α.
Την Πέμπτη το επόμενο State of Play της Sony
Με επικέντρωση κυρίως σε τίτλους για τα PlayStation 4 και PSVR.
Συνεχίζονται οι προσπάθειες βελτίωσης του Anthem
Εξελίσσοντας τους μηχανισμούς του loot.
Απολογισμός από την παρουσίαση του Halo: Infinite
Ενώ free-to-play θα είναι το multiplayer τμήμα του παιχνιδιού.
Σημαντικό το ενδιαφέρον του κοινού για το Grounded
Μέσα σε δύο μόλις ημέρες από τη διάθεσή του σε Early Access.
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο Battletoads
Eπιστροφή των πολεμόχαρων βατράχων, 26 χρόνια μετά.
Σε ανάπτυξη βρίσκεται νέος AAA τίτλος από την People Can Fly
Action-adventure κατηγορίας, για τα συστήματα νέας γενιάς.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet