Με τον δημιουργό του να υπόσχεται έντονη και αυθεντική αγωνιστική δράση.

Οι Bandai Namco και Slightly Mad Studios –publisher και developer αντίστοιχα- ανακοίνωσαν ότι το Project CARS 3 θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Αύγουστο για Xbox One, PlayStation 4 και PC, φέρνοντας τον “αυθεντικό μηχανοκίνητο αθλητισμό” τόσο στους νέους αλλά και στους παλιούς παίκτες, προσφέροντας τον μεγαλύτερο κατάλογο αυτοκινήτων της σειράς μέχρι σήμερα, νέες διαδρομές και ένα ολοκαίνουργιο career mode.

Το νέο career mode του Project CARS 3 θα μετατρέψει τους παίκτες από “απλούς συμμετέχοντες” στα racing events του Σαββατοκύριακου σε θρύλους των αγώνων. Να σημειώσουμε ότι ανάμεσα στις νέες διαδρομές περιλαμβάνονται τα Interlagos (έδρα του Βραζιλιάνικου Grand Prix) και οι ηλιόλουστοι δρόμοι της Τοσκάνης. Ο τρίτος τίτλος της σειράς θα περιλαμβάνει επίσης πολλές επιλογές για αναβάθμιση, παραμετροποίηση και εξατομίκευση τόσο των αυτοκινήτων όσο και των οδηγών.

Το Project CARS 3 θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 28 Αυγούστου.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Το PS5 θα τρέχει καλύτερα επιλεγμένους τίτλους του PS4
Επίσημες πληροφορίες για το upgrade τίτλων του PS4.
Το Godfall έγινε «χρυσό»
Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη ενός εκ των launch τίτλων του PS5.
Νέο trailer για το Resident Evil Village
Με λεπτομέρειες για το story και νέους χαρακτήρες του τίτλου.
NBA 2K21 - Review
Life in the bubble.
Gameplay από την έκδοση του DiRt 5 στο Xbox Series S
Ένα γρήγορο ταξίδι στην Ιταλία.
Αποκαλύφθηκε το Hogwarts Legacy
Νέος τίτλος που βασίζεται στο σύμπαν "Harry Potter".
Ανακοινώθηκε το Final Fantasy XVI
Ως "console exclusive" για το PS5.
Αρχές Δεκεμβρίου η διάθεση του Twin Mirror
Αdventure της Dontnod, με επιρροές από τη σειρά Twin Peaks.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet