Σύμφωνα με τους δημιουργούς του.

Μέσα από μια συνέντευξη που παραχώρησε στο usgamer, η ομάδα ανάπτυξης της Hangar 13, που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του Mafia: Definitive Edition, δημοσιοποίησε ορισμένες από τις αλλαγές που θα έρθουν στον τίτλο (σε σχέση με το πρωτότυπο παιχνίδι), συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών που έχουν μεταφερθεί από το Mafia III.

Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα των παραπάνω είναι το gunplay, το οποίο θα χρησιμοποιήσει πιο πολύ το cover-based gamaplay του Mafia III αντί για το run-and-gun στυλ του αρχικού Mafia. Ωστόσο, το σύστημα αυτό δεν αναμένεται να είναι ακριβώς το ίδιο, με την ομάδα ανάπτυξης να έχει λάβει υπόψη τους διαφορετικούς χαρακτήρες των δύο τίτλων. Ο Lincoln Clay του Mafia III ήταν ένας πρώην στρατιώτης, αλλά ο Tommy Angelo δεν έχει το ίδιο επίπεδο εμπειρίας, οπότε οι μάχες θα είναι λίγο πιο θανατηφόρες. Επίσης, μια άλλη επιλογή που έρχεται από το τρίτο παιχνίδι είναι η επιλογή για δύο διαφορετικές ρυθμίσεις για τους μηχανισμούς οδήγησης του παιχνιδιού, με μια ρύθμιση να είναι για πιο ρεαλιστική οδήγηση και η άλλη να είναι για πιο εύκολη.

Να σημειωθεί ότι η Hangar 13 θα δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να φέρουν τον τίτλο στα “μετρά τους”, επιτρέποντας στους νέους παίκτες να φέρουν τον τίτλο σε πιο σύγχρονα μονοπάτια ή εάν το επιθυμούν να επιλέξουν το κλασικό gameplay του πρωτότυπου. Για παράδειγμα, το Mafia: Definitive Edition θα επιτρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο η αστυνομία αντιδρά στις ενέργειές μας μέσω των ρυθμίσεων, καθιστώντας την πιο επιεική σε κυκλοφοριακές παραβιάσεις, όπως η γρήγορη και επικίνδυνη οδήγηση.

Τέλος να πούμε ότι η συνέντευξη δίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα εικόνα για τα προβλήματα που υπάρχουν κατά την αναδημιουργία ενός παλαιότερου παιχνιδιού για ένα σύγχρονο κοινό και τον τρόπο με τον οποίο ένας προγραμματιστής πρέπει να προσεγγίσει αυτά τα ζητήματα.

Το Mafia: Definitive Edition κυκλοφορεί σε Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 28 Αυγούστου.

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Το PS5 θα τρέχει καλύτερα επιλεγμένους τίτλους του PS4
Επίσημες πληροφορίες για το upgrade τίτλων του PS4.
Το Godfall έγινε «χρυσό»
Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη ενός εκ των launch τίτλων του PS5.
Νέο trailer για το Resident Evil Village
Με λεπτομέρειες για το story και νέους χαρακτήρες του τίτλου.
NBA 2K21 - Review
Life in the bubble.
Gameplay από την έκδοση του DiRt 5 στο Xbox Series S
Ένα γρήγορο ταξίδι στην Ιταλία.
Αποκαλύφθηκε το Hogwarts Legacy
Νέος τίτλος που βασίζεται στο σύμπαν "Harry Potter".
Ανακοινώθηκε το Final Fantasy XVI
Ως "console exclusive" για το PS5.
Αρχές Δεκεμβρίου η διάθεση του Twin Mirror
Αdventure της Dontnod, με επιρροές από τη σειρά Twin Peaks.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet