Gameplay και νέες λεπτομέρειες για τον τίτλο.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 24/6 το “War Table” stream της Crystal Dynamics για το άκρως αναμενόμενο νέο co-op action τίτλο της, Marvel’s Avengers, παρουσιάζοντας μια σειρά από νέο gameplay και λεπτομέρειες από αυτόν

Αρχικά να πούμε πως είχαμε την αποκάλυψη ότι ο M.O.D.O.K. θα αποτελεί τον κεντρικό ανταγωνιστή του παιχνιδιού, σε ένα storyline oπου οι παίκτες θα έχουν ως στόχο να μπορέσουν να “ξαναχτίσουν” τους Avengers μετά τα καταστροφικά γεγονότα της «A-Day», ενώ βρίσκονται αντιμέτωποι με τις δυνάμεις της AIM (Advanced Idea Mechanics), μιας faction που αναζητά την εύρεση μιας θεραπείας για την «the inhuman disease», κάτι που σημαίνει στοχοποίηση ατόμων με υπερδυνάμεις. Ως εκ τούτου, εναπόκειται στους παίκτες να αποτρέψουν τα σχέδιά της και να σταματήσουν τον M.O.D.O.K. με κάθε μέσο.

Κατά τη διάρκεια του stream η Crystal Dynamics παρουσίασε μια single player mission με την ονομασία "Once An Avenger ..." στην οποία μπορείτε να παίξετε ως Thor έχοντας το πολιτικό του πρόσωπο του Donald Blake, στριφογυρίζοντας το Mjolnir και ρίχνοντας κεραυνούς και αστραπές. Οι δυνάμεις του Thor θα περιλαμβάνουν combo based επιθέσεις, ranged manual-targeting, ground pounds και έναν cyclone με την χρήση του Mjolnir.

Κάθε ένας από τους ήρωες του Marvel’s Avengers θα έχει τις δικές του μοναδικές Heroic κινήσεις, συμπεριλαμβανομένων των Assault, Support και Ultimate Moves, με τις Support Heroic Moves να ενισχύουν τα attributes τόσο του χαρακτήρα μας αλλά και των συμμάχων μας, ενώ τα Ultimates θα χρειάζονται κάποιο χρονικό διάστημα για να φορτίσουν, αλλά θα προσφέρουν δυνάμεις που θα μπορούν να "καθαρίσουν" την οθόνη, όπως το καταστροφικό Bifrost του Thor. Κατά την ενασχόλησή μας με τον τίτλο θα μπορούμε να  κερδίσουμε Skill Points, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουμε νέες εκδόσεις των επιθέσεων αλλά και νέες κινήσεις.

Στη συνέχεια, θα υπάρχει μια πληθώρα από κομμάτια gear, gear perks και artifacts, με τα οποία θα μπορούμε να εξοπλίσουμε τους ήρωες, συμπεριλαμβανομένων εμβληματικών outfits από όλη την 80χρονη ιστορία της Marvel, όπως το Mr. Fixit suit του Hulk, την πανοπλία Original Sin του Iron Man ή το Stark Tech outfit και πολλά περισσότερα. Πολλά από αυτά θα μπορούν να ξεκλειδωθούν με την ολοκλήρωση αποστολών ή να αγοραστούν μέσω του in-game marketplace.

Κατά τη διάρκεια της ιστορίας, θα προσπαθήσουμε να ανοικοδομήσουμε την Resistance team που έχει δημιουργηθεί μετά την A-Day, στρατολογώντας μέλη της SHIELD που δεν έχουν λιποτακτήσει για τις δυνάμεις της AIM και συνεργαζόμενοι με factions σε άλλες αποστολές. Το helicarrier Chimera φαίνεται ότι θα έχει τον ρόλο ενός hub στο παιχνίδι και θα πρέπει επίσης να ξαναχτιστεί καθ 'όλη τη διάρκεια της περιπέτειας μας.

Οι Co-Op War Zone αποστολές θα είναι για 1-4 παίκτες, θα ξεκινούν μέσω του War Table στο helicarrier, και γίνονται matchmade μέσω του quinjet των Avengers, όπου θα μπορούμε επίσης να τροποποιήσουμε τα loadouts μας πριν από την αποστολή, συμπεριλαμβανομένων του gear, των ικανοτήτων, των emotes και της εμφάνισης μας ή θα μπορούμε να αλλάζουμε heroes.

Σε αλλά στιγμιότυπα που έπαιξαν κατά τη διάρκεια του War Table stream, περιλαμβάνουν τον Hulk που συγκρούεται με τον Abomination, τον Tony Stark να καλεί την πανοπλία του Hulkbuster, τους Team Finishers και την επιβεβαίωση ότι το παιχνίδι θα λάβει δωρεάν περιεχόμενο και νέους χαρακτήρες μετά την κυκλοφορία. Να σημειώσουμε ότι «σύντομα» θα έχουμε το επόμενο Marvel's Avengers War Table stream με πληροφορίες για έναν νέο ήρωα, την επερχόμενη beta και πολλά άλλα.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Marvel’s Avengers βλέποντας το Marvel's Avengers War Table stream ή μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποια ξεχωριστά trailer παρακάτω.

Το Marvel's Avengers αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 4 Σεπτεμβρίου, ενώ θα έρθει και στα Xbox Series X (με υποστήριξη Smart Delivery) και PlayStation 5 σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Τσέκαρε το βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Τι επιφυλάσσει η Season 4 του Tekken 7
Αρκετές βελτιώσεις και σημαντικές προσθήκες στον τίτλο.
Έρχεται το Ever Forward της Pathea Games
Το νέο project από τους δημιουργούς του My Time at Portia.
PS5: Τα περιφερειακά που θα είναι συμβατά από το PS4
Wireless Headsets, VR Aim, DualShock 4, εν μέρει, κ.α.
Την Πέμπτη το επόμενο State of Play της Sony
Με επικέντρωση κυρίως σε τίτλους για τα PlayStation 4 και PSVR.
Συνεχίζονται οι προσπάθειες βελτίωσης του Anthem
Εξελίσσοντας τους μηχανισμούς του loot.
Απολογισμός από την παρουσίαση του Halo: Infinite
Ενώ free-to-play θα είναι το multiplayer τμήμα του παιχνιδιού.
Σημαντικό το ενδιαφέρον του κοινού για το Grounded
Μέσα σε δύο μόλις ημέρες από τη διάθεσή του σε Early Access.
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο Battletoads
Eπιστροφή των πολεμόχαρων βατράχων, 26 χρόνια μετά.
Σε ανάπτυξη βρίσκεται νέος AAA τίτλος από την People Can Fly
Action-adventure κατηγορίας, για τα συστήματα νέας γενιάς.
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Metamorphosis
Ένας adventure τίτλος με μια ιστορία βασισμένη στον Κάφκα.

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Comments (3)

This comment was minimized by the moderator on the site

Τα μοντέλα των χαρακτήρων μου φάνηκαν βελτιωμένα και αρκετά καλά....ΑΛΛΑ υπάρχει κάτι που δεν με τραβάει και δεν μου φαίνεται πως πρόκειται για κάτι τόσο δυνατό. Το οτι πήρε το χρόνο του ομως μπορεί να μας αποδείξει το αντίθετο. Μπορεί να είμαι απλά εγω (1)που μετά το Endgame νομίζω οτι είδα οτι είχαν να μου δώσουν αυτές οι ταινίες/σειρές κόμιξ/videogames με υπερήρωες . (2)Το Μarvel's...

Τα μοντέλα των χαρακτήρων μου φάνηκαν βελτιωμένα και αρκετά καλά....ΑΛΛΑ υπάρχει κάτι που δεν με τραβάει και δεν μου φαίνεται πως πρόκειται για κάτι τόσο δυνατό. Το οτι πήρε το χρόνο του ομως μπορεί να μας αποδείξει το αντίθετο. Μπορεί να είμαι απλά εγω (1)που μετά το Endgame νομίζω οτι είδα οτι είχαν να μου δώσουν αυτές οι ταινίες/σειρές κόμιξ/videogames με υπερήρωες . (2)Το Μarvel's Spiderman το είχα πάρει ως ένα παιχνιδάκι της σειράς και μου έχωσε καλό τάπωμα που στο τέλος, δεν ξέρω.... με τρίγκαρε και έκλαιγα με αναφιλητά. ΝΑΙ για μένα ξεπέρασε τα Αρκαμ (και δεν αγόρασα το επιπλέον περιεχόμενο dlc του γιατί πιστεύω πως θα ηταν σίγουρα εξτραδάκια της σειράς και δεν ήθελα να προσθέσω επιπλέον περιεχόμενο σε αυτή την εμπειρία με απλα openworldίλα) οπότε απο πλευράς μου έχει να ''ανταγωνιστεί'' ένα τέτοιου τύπου story heavy σενάριο χωρίς τις κοινοτυπικές (υπερ)φαμφάρες. Μακάρι να διαψευσθώ. (3) Βασικότερο όλων αν κάνω λάθος διορθώστε με παρακαλώ πολύ....(δεν είναι τόσο αντικειμενικό αυτό που θα πω οπότε μακάρι να έχω καταλάβει λάθος). Έχουν βάλει να ασχοληθούν με αυτό τους υπεύθυνους για τα DEUS EX και τους αναλώνουν σε αυτό, αντί να τους αφήσουν να δημιουργήσουν το τρίτο μέρος... KAI NAI το Mankind Divided είναι υπερπαιχνίδαρος και όποιος θέλει μπορεί να ανατρέξει στα Lore Galore που είχαν κάνει τα παιδιά να δούν και το γιατί. Είναι κρίμα που παιχνίδια σαν το Deus Eχ που ''χρώστάν'' το τρίτο μέρος...είμαι σχεδόν βέβαιως οτι η ομάδα έχει κατα νου που θέλει να το πάει και τι να περάσει στο κύκνειο άσμο του Jensen και του σύμπαντος του Deus Ex αλλα λόγο πωλήσεων οι κανίβαλοι το βάλαν στον πάγο. Τα Deus EX ΟΛΑ μόνο ανατριχίλα μπορούν να σου προσφέρουν και θα τα θυμάσαι ακόμα και αν σταματήσεις το gaming. Το avengers απλά στο τέλος οι καλοί θα νικήσουν είναι τέλειοι και ολα καλά μέχρι τον επόμενο κακό...ελπίζω να πέφτω έξω σε αυτό ομως και γι αυτό που στερούμαστε που βάλαν την ομαδά αυτή να δουλέψει στο Shadow of Tomb Raider και το αβεντζερς να το κάνουν να αξίζει.

Διάβασε περισσότερα
This comment was minimized by the moderator on the site

συνεχιζει να μην πολυγεμίζει το ματι να πω την αληθεια, δε ξερω τι θα δουμε στο τελος.

This comment was minimized by the moderator on the site

Next

There are no comments posted here yet