Με αρχικές ανταμοιβές δεκάδων χιλιάδων δολαρίων.

Μέσω σχετικής ενημέρωσης από το επίσημο Blog του PlayStation, ο Geoff Norton -Senior Director Software Engineering στη Sony Interactive Entertainment- ανακοίνωσε την έναρξη ενός νέου προγράμματος, με την ονομασία "PlayStation Bug Bounty", το οποίο αναμένεται να εξασφαλίσει περισσότερη ασφάλεια στην κοινότητα του PlayStation στον τομέα της αλληλεπίδρασης με το διαδικτυακό κόσμο.

Έχοντας έρθει σε συνεργασία με την πλατφόρμα ασφαλείας της HackerOne, η Sony καλεί άτομα από ερευνητικές κοινότητες ασφαλείας, έως τους ίδιους τους παίκτες και οποιονδήποτε άλλο, στον εντοπισμό τυχόν ζητημάτων, δοκιμάζοντας τα επίπεδα ασφάλειας των PS4 και PS Network, με τις χρηματικές αμοιβές σε περίπτωση εύρεσης τέτοιων αδύναμων σημείων που αφορούν στη λειτουργία του PS4 να ξεκινούν από το ποσό των $50.000.

Όπως αναφέρει ο Geoff Nirton: "Έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε σπουδαίες εμπειρείες στην κοινότητα σε όλο τον κόσμο. Πιστεύουμε πως μέσω της συνεργασίας μας με ερευνητικές ομάδες ασφαλείας, μπορούμε να παραδώσουμε ένα περισσότερο ασφαλές μέρος για παιχνίδι".

Τέλος, αναφέρει πως έχουν συνειδητοποιήσει την αξία της ερευνητικής κοινότητας στην αύξηση της ασφάλειας, και επομένως ανακοινώνουν με χαρά την ισχύ του εν λόγω προγράμματός τους και για την ευρύτερη κοινότητα, καθώς ήδη έχουν εξεταστεί ζητήματα που θα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο "στόχαστρο".

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα της Sony, κάνοντας κλικ εδώ

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2008, όταν ένα χειμωνιάτικο πρωινό ο Γιώργος στάθηκε μπροστά από μία τηλεόραση, που πρόβαλε πλάνα του Gran Turismo 4, από ένα PS2. Η στιγμή αυτή οδήγησε στους πρώτους "σπινθήρες" για την όξυνση του ενδιαφέροντός του επάνω σ' αυτό που είχε μόλις αντικρίσει. Από τότε, όντας κυρίως single player παίκτης και χωρίς να έχει αλλάξει στρατόπεδο, οι AAA/ AA τίτλοι της Sony κερδίζουν εγωκεντρικά το ενδιαφέρον του, όπως και σειρές/ ταινίες που έχουν να του προσφέρουν μία εξίσου απολαυστική εμπειρία. Ακούει  Metal/ Hard Rock μουσική και δεν παύει ποτέ να είναι οπαδός της καλής φυσικής κατάστασης, μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Το PS5 θα τρέχει καλύτερα επιλεγμένους τίτλους του PS4
Επίσημες πληροφορίες για το upgrade τίτλων του PS4.
NBA 2K21 - Review
Life in the bubble.
Gameplay από την έκδοση του DiRt 5 στο Xbox Series S
Ένα γρήγορο ταξίδι στην Ιταλία.
Αποκαλύφθηκε το Hogwarts Legacy
Νέος τίτλος που βασίζεται στο σύμπαν "Harry Potter".
Αρχές Δεκεμβρίου η διάθεση του Twin Mirror
Αdventure της Dontnod, με επιρροές από τη σειρά Twin Peaks.
Τον Οκτώβριο η κυκλοφορία του Amnesia: Rebirth
Διαθέσιμο και νέο trailer για τον επερχόμενο τίτλο.
Ημερομηνία κυκλοφορίας του Ghostrunner
Ένας action τίτλος τρίτου πρόσωπου, σε ένα cyberpunk περιβάλλον.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet